Close
Log Ind Opret Bruger

En hilsen herfra efter ca. 1 år

 • 30 november 2006, 08:21

  Hej allesammen

  Så er det ved at være 1 år siden, jeg var herinde sidst. Her kommer en lille opdatering.

  Jeg fødte Nicolai d. 21/8-05. Han vejede 3670gr og var 54 cm lang. Nicolai er nu 15 måneder og stormer rundt. Han har gået siden han var 13 måneder og 8 dage. Jeg ved ikke præcis hvor høj han er, men han var 80 cm ved et års undersøgelsen og vejede 11.150 gr. Jeg vil tro, at han nu er 83 cm og nærmer sig 12 kg.

  Efter han begyndte i vuggestue 1/7, har han været syg hele tiden. Den ene influenza overtager den anden. Han har også haft lungebetændelse 2 gange lige efter hinanden. Hver gang han er syg, får han en forfærdelig snotten og hosten, så han har svært ved at sove, det er død irriterende.

  Nicolai taler også fra morgen til aften. Lange sætninger, som vi for det meste ikke forstår en dyt af. Derudover kan han sige dutdo, det er hans sutsko og mor/moar og far, som også noge gange hedder bar. Derudover siger han mammam, der og hej. En gang i mellem siger han noget der ligner tak. Så har han lært at ryste på hovedet, når der er noget ha ikke vil.

  Nicolai har sovet igennem siden han var 8 uger. Han startede med 9 timer og sover nu mellem 12 og 13 timer hver nat. Vi har ikke problemer med at lægge ham. Han får en lille flaske vælling og bliver lagt i seng. Så falder han selv i søvn. Seancen tager ikke mere end 5 minutter. Det er dejligt, at vi ikke behøver at sidde hos ham, til han falder i søvn, som man høre, at så mange andre skal.

  Nå det var vidst rigeligt herfra.

  Mange hilsner

  fra Malene og Nicolai.

  P.S. Nicolai skal måske være storebror til august, jeg er i hvert fald gået 3 dage over tid. Juhuu 😀

  Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.