Close
Log Ind Opret Bruger

Lidt nyt herfra…lidt langt

 • Avatar
  Anonym
  26 april 2004, 10:29

  Hej Allesammen…

  Jeg har ikke lige på nettet, da vi har været angrebet af virus..

  Som nogle ved, var jeg hos lægen d. 21-4, da der nu er gået 1 år med at prøve og blive gravid, og der endnu ikke er sket noget…

  Det min læge gjorde var, at skrive en henvisning til gynækologisk afd. på sygehuset (der er 3 mdr. ventetid). Så starter vi udredning derfra.
  Manden skal så lige aflevere en sædprøve hos egen læge inden + jeg skal tage morgentp. fra næste cyklus indtil vi bliver indkaldt. For så har vi gjort det forberedende, siger lægen.

  Så nu venter vi bare spændt, her de næste par måneder.
  Jeg har det faktisk godt med, at der sker noget nu. For hvis der er noget i vejen bliver det jo opklaret og vi kan få hjælp til det, forhåbenligt. De kan jo så meget i dag.
  Min læge mente, at der var en risico for at mine æggeleder var sammenklistret p.g.a. jeg har lidt meget af underlivsbetændelse en overgang. Men hun sagde, at de sagtens kunne blive “skyllet igennem”. Så det er jo fint…

  Det var lidt nyt herfra….

  Knus Mette B…

  27. april 2004 kl. 11:09

  Jeg undrer mig lidt over den udredning din egen læge har lavet på jer inden henvisning til gynækolog.
  Min mand og jeg har nu også prøvet på at blive gravide i ca. 1 år og da jeg var hos egen læge satte hun et større udredningsprogram igang.
  I følge hende skulle egen læge undersøge kvinden for om hun har ægløsning ved at undersøge blodet for progesteron, lave gynækologisk undersøgelse og pode for klamydia samt henvise til en HSG-røntgen undersøgelse af livmoder og æggestokke. Der ud over skulle min mand aflevere en sædprøve.

  På røntgen undersøgelsen kunne de se en cyste ved overgangen fra livmoderhals til livmoder som sikkert er årsag til at svømmerne ikke kan komme frem.
  Alt dette blev undersøgt på 1 måned hvorefter vi er blevet henvist til gynækolog, hvor jeg skal scannes og have fjernet cysten.

  Måske kan du bruge dette til noget sådan at du ikke først skal vente 3 måneder og så først skal igennem alle disse undersøgelser, når I kommer til gynækolog.

  Knus Laur

  Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.