Close
Log Ind Opret Bruger

Help please :)

 • Avatar
  Anonym
  11 marts 2009, 12:54

  Hej jeg er en ung pige på 21år. Jeg er i gang med et sabatår og min plan var at begynde på pædagogseminariet her til september 2009, altså søge ind på kvote1 til Juli. Men nu har jeg fundet ud af at jeg er gravid og har termin November 2009, mit spørgsmål er. Kan jeg stadig søge ind på uddannelsen, og så begynde på en slags “barsel” november, altså midt i min uddannelse..

  Håber på svar 🙂

  11. marts 2009 kl. 14:28

  Nu ved jeg ikke så meget om det…

  Kunne forestille mig at det godt kan lade sig gøre… Men med start i September og termin i November?! Hvis du efter normalen går på barsel 4-5 uger før termin, når du jo ikke engang at komme igang..

  Jeg ville vente med studiestart til næste år.. Det tror jeg du får meget mere ud af..

  Ellers ring til en studievejleder, der kan du da få det hele afklaret:)

  Kram Susan

  11. marts 2009 kl. 15:25

  Det kan du sagtens gøre. Hvis man får et barn under uddannelse så får man 12 måneders ekstra su. Men du vil jo få væsentligt mere ved at få barselsdagspenge fra kommunen end du vil få i SU, så du skal nok lige overveje mulighederne. De 12 ekstra SU klip kan man bruge som man vil og man kan også få dobbelt SU i 6 måneder, så hvis dit studie har studiestart hvert halve år, så kan du jo evt.  nøjes med et halvt års pause på dobbelt SU.

  Ditte.

  20. maj 2009 kl. 11:09

  Jeg skulle også være startet på min uddannelse septemper 2009 men da jeg er blevet gravid og har termin i december har jeg valgt at starte på min uddannelse september 2010 (måske i januar 2011), da jeg tror at det er nemmere at starte på en uddannelse efter man har født og været på barsel, hvis man altså har mulighed for det.

  er i hvert fald det jeg foretrækker 🙂

  Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.