Close
Log Ind Opret Bruger

Hejsa igen….

 • 29 februar 2004, 18:07

  Hej Piger.
  Nå, men status herfra er, at ikke nok med at min mens kom 5 dg før tid…så har jeg lige fået at vide idag, at min kærestes kusine venter barn til september!!! Jeg er da glad på deres vejne, men hvornår bliver det mig- og hvorfor bliver det ikke snart mig??? Jer er totalt down lige nu…ja, undskyld med jeg trængte bare til luft ofr fuld udblæsning…

  Håber fortsat for os der forsøger her på siden.

  Knus Pippie24

  29. februar 2004 kl. 21:17

  Hej Pippe24

  Ork det kan jeg sagtens følge dig i. I vores omgangskreds og ikke mindst på mit arbejde vælter det med nygravide der kun har som de siger har prøvet en gang og så var der altså bingo. I mine æggestokke rykker det hvert gang og musundelsens grimme skær er ved at nå overfladen hver gang jeg tager mig sammen til at sige tillykke. Vi har valgt at fortælle det til den meget nærmeste familie men ikke sagt noget på arbejde. Det er utroligt hårdt men jeg er nået til den konklusion at det kommer når det kommer og skulle det ikke ske så har min mand og jeg hinanden sammen med den kærlighed vi har til hinanden og vi har da heldigvis en familie der støtter os.

  Jeg har stadig håbet på at det er lykkes denne måned idet jeg har testdag på tirsdag og der er ikke skyggen af mens og jeg har været dårlig siden i torsdags sådan on and off.

  Kh. Thea (jan03)

  Avatar
  Anonym
  1. marts 2004 kl. 11:38

  Hejsa

  Jeg er i samme båd, vi har prøvet siden maj 2003 og jeg har gået til z.t. i snart 4 måneder og intet er sket. Min veninde der har tvillinger på 1,5 år venter sin 3 til september, en anden veninde sin første til sep, endnu en veninde til maj og i lørdags fik vi at vide at vores rigtig gode venner som er noget yngre end os og ikke har været sammen såå længe (ikke at det ændrer på ønsket om et barn) også venter sig til september.

  HVORNÅR ER DET MIN TUR…

  Nogle af dem ved godt vi prøver og spørger hver gang vi er sammen, jeg skal nok fortælle noget når jeg ved noget ik? Øv altså

  Jeg ved jo godt at ting tager den tid ting skal ta´men nu er min tålmodighed snart opbrugt..

  knus Dobo

  Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.