Close
Log Ind Opret Bruger

Hej Tanja A…

 • 27 februar 2004, 21:00

  Tak for dine tanker….du spørger om hvordan min mand tager hele situationen,han er kanon,han har jo ingen børn så han er meget opsat på at det skal lykkedes os at få det barn vi nu har kæmpet i over to år på at få…jeg har jo fået opereret mine æggeleder i sep. og før det var vi i Ivf beh.hvor jeg slet ikke kunne tåle de stærke hormoner,så jeg blev overstimuleret og indlagt på sygehus,men blev dog gravid alle 3 beh. men 2 sa.i 5uge og en ma. i uge 17 1 forsøg med fryseæg sa. 5 uge…min mand var med hele vejen igennem,og har været tilstede ved enhver undersøgelse og scanning,æg udtagning ja alt…ok. han sidder i en leder stilling så det han evt. ikke når inden fyraften kan han jo bare tage bagefter,og det er jo ikke alle der har den mulighed…
  Det her gik jo hen og blev en lang roman… 🙂
  Tanja hvad er din historie,og hvorfor var du så bekymret for mig, er det evt.noget du selv har oplevet…
  Knus Nina 🙂

  28. februar 2004 kl. 08:11

  Nej jeg har ikke selv været igennem det du har været igennem, men jeg har fulgt dig lidt og synes derfor det var lidt spændende at høre hvordan det var gået. Som du skriver har du og din mand jo ikke haft det helt let.

  Jeg er i øjeblikket igang med min første behandling med pergotime 100mg via fertilitetsklinikken. Jeg har været igennem to forsøg på 50mg pergotime hos egen læge hvor jeg fik ÆL i første forsøg men ikke i andet. Indtil videre går dette forsøg godt. Jeg blev scannet torsdag (19. dag i cyklus) den viste to æg på 22,5mm og 24mm. Min mand og jeg skulle bare være sammen hjemme så vi har udnyttet min frugtbare periode :0) :0)
  Nu mangler jeg bare at få de næste 14 dage til at flyve afsted :0(

  Knus

  TanjaA

  Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.