Close
Log Ind Opret Bruger

Hej Tanja

 • Avatar
  Anonym
  28 februar 2004, 09:39

  Jeg er startet på metforminen i dag, ½ tabl. som du anbefaler. Nu kommer jeg så til at tænke på at du nævte noget om at undgå sukkerindtagelse i forbindelse med metforminen. Jeg skal spise frugt om morgenen på min kostomlægning, har du prøvet det og fået det skidt af det? Og hvad med cola light, må jeg fortsat drikke det, det indeholder jo kunstig sødemiddel.

  Du kan tro jeg kommer den 9., det vil jeg ikke undvære!!

  PS: Jeg har tabt mig 2,2 kg på 12 dage på Vægtkonsulenternes program. Dejligt.

  Knus
  PiaB

  28. februar 2004 kl. 10:01

  Dejligt at høre at du endelig er kommet igang med metforminen. Hvad frugt angår så skulle der ikke være de helt store problemer med at spise det. Til gengæld er det nok ikke så klogt at drikke sukkerfri sodavand. Jeg tror egentlig godt det ville kunne gå ift. metforminen, men undersøgelser viser at PCO-piger reagerer kraftigere på kunstige sødestoffer end \”normale\” mennesker. Faktisk anbefaler eksperterne at man forsøger så vidt muligt at undgå tilsætningsstoffer og forbearbejdet mad.

  Jeg ved ikke hvor meget man skal hænge sig i det. Jeg prøver så vidt muligt at undgå det, men \”snyder\” lidt engang imellem. Hvis jeg var dig ville jeg nok trappe lidt ned i forhold til light sodavand men måske ikke helt udelade det. Du vil i øvrigt hurtigt mærke at du ikke har det samme behov for søde sager.

  Knus

  TanjaA

  Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.