Close
Log Ind Opret Bruger

hej piger

 • 12 juli 2004, 15:09

  Hvordan går det?
  Her går alt stille og rolig.Alt for langsom.
  Vi (min kæreste og jeg) venter på det at det bliver den 5/8 så jeg kan komme igang med den første gang Ivf uden kludder. Første gang vi var ude på sygehuset gik mine æg i stå og de kunne ikke gøre mere. Dette forsøg tæller dog ikke da vi ikke nåede at få taget æg ud og op igen.Jeg er derfor kommet på p-piller x2 før vi kan starte igen. Jeg er kommet på p-piller for så kan de styre mine cykluser.

  jeg skal først starte med Suprefact og derefter Menopur. Er der andre der også har været/er på Menopur? Jeg ville gerne vide hvilke bivirkninger der er?
  Men hvor går tiden da langtsom!!!!:-S
  Hvad med jer andre hvordan går det med jer?
  måtte lige fortælle hvordan det stod til!!

  knus Iben;-)

  15. juli 2004 kl. 17:24

  Ja jeg kan følge dig helt og holden. Min mand og jeg holder også sommerferie i denne tid. Vi skal til samtale på skejby fertilitetsklinik her d. 16/8 og jeg er spændt på hvad vi skal i det videre behandlingsforløb. Indtil videre har vi været gennem 2 forsøg på 50 mg pergotime gennem egen læge og 4 forsøg på 100 mg gennem fertilitetsklinikken – alle med hjemmerul selvfølgelig 😀

  Jeg regner med at vi skal starte op i IUI- behandling men jeg ved det selvfølgelig ikke før vi har hørt dem til det. Jeg glæder mig meget til at komme igang igen men jeg har nydt godt af ferien indtil nu. Jeg har fået hvilet ud og fået lidt af mit gamle immunforsvar tilbage igen. Jeg har af en eller anden grund fået svært ved at modstå alt hvad der er i omgang siden vi er startet op i behandling. Har du også oplevet det?

  Knus og tanker

  TanjaA

  Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.