Close
Log Ind Opret Bruger

Hej igen, så er jeg tilbage

 • 26 april 2004, 11:04

  Jeg håber at i vil tage mig ind igen
  Jeg har lige for 1.gang i mit liv oplevet på min egen krop hvad det vil sige når naturen ikke vil det samme som en selv!!!!
  For 1½ uge siden begyndte jeg at plet bløde, jeg gik til lægen og blev sendt videre til en scanning, hvor det blev konstateret at jeg ikke længere var gravid, men at der stadigvæk sad en rest tilbage i livmoderen, så jeg skulle have en udskrabning, noget jeg aldrig i hele mit liv havde drømt om at jeg skulle prøve!!! Men sådan blev det altså, nu er jeg så tilbage her på siden, og min kæreste og jeg er blevet enige om at vi jo bare må klø på, når jeg altså lige er kommet mig helt oven på indgrebet. Er der nogen her der har prøvet noget lignende, og hvor lang til skal der gå før man kan forsøge at blive gravid igen? Jeg håber at der er nogen der ka hjælpe Knus fra silke

  26. april 2004 kl. 12:09

  Jeg har selv haft en MA…Fik en udskrabning, og der sagde lægerne til mig at jeg skulle vente på 1. mens inden vi prøvede igen. Men det er meget forskelligt hvad lægerne siger nogen mener at man sagtens kan gå i gang med det samme. Jeg tror bare at du skal lytte til din krop og din psyke….hvis du og kæresten føler jer klar så spring ud i det….

  Held og lykke:-)

  Vi prøver ihærdigt og har gjort det lige siden….men der er desværre ikke sket noget endnu…5 måneder er der gået siden min udskrabning….men tab ikke modet der er rigtig mange der bliver hurtigt gravide igen;-)

  Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.