Close
Log Ind Opret Bruger

Hej Camille

 • 26 februar 2004, 17:13

  Hej igen Camille!

  Hvis du ikke fik læst indlægget på den gamle debat, vil jeg lige prøve at \”rekonstruere\”…

  Jeg var ret chokeret over at læse din beretning om ægudtagning. Det var virkelig synd for dig, at du skulle det igennem. Derudover er jeg små-flov over at have fremstillet det som en leg!!! Og jeg tager da også mine ord i mig igen – for det var heller ikke særlig rart for mig.
  Denne gang gjorde det altså ONDT! Men lægen sagde, at det kunne variere fra gang til gang hos den enkelte person.
  Men godt at du er ved at komme dig – og det var da supergodt med to æg befrugtet med egne materialer 🙂 Det tegner lyst!

  Du skriver du har murren i underlivet og ømme bryster. Jeg kan overhovedet ikke mærke en disse!!! Jeg vil også have tegn ! 🙂 Men måske er ingen tegn også gode tegn?! Åh, hvor disse dage bliver (er) et mareridt. Jeg kommer vildt bagud med studierne, men har lissom accepteret, at det nok bare er sådan. Så jeg fylder min tid op med alt muligt andet fornuftigt, bl.a. venindebesøg – så det er dejligt nok.

  Lad os krydse hvad der krydses kan for os selv og hinanden, og hele denne flok som burde befinde sig på GEB og ikke BIB 🙂

  Mange hilsner
  Mette

  Avatar
  Anonym
  26. februar 2004 kl. 18:32

  Jeg fik jo også sat et æg op d.24/2. Skal have taget blodprøve d.8/3 med svar 9/3….Kan næsten ikke vente.
  Jeg føler også murren og ønhed….og en smule oppustethed…men som Camille skriver tror jeg også at Progesteronen spiller ind (desværre) Mine bryster mærkes ikke anderledes.

  Ihh hvor jeg håber det bedste for os alle – vi må jo mødes herinde, når vi ved besked. Og er den der ikke nu, må vi ikke give op !!!

  Katja

  Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.