Close
Log Ind Opret Bruger

Hej

 • 4 juli 2004, 21:49

  Hej

  Jeg vil gerne være med i jeres debat. Jeg hedder Camilla, er 27år, har haft pco siden 2002, har været i behandling med Nuvelle, men er stoppet med det. Har siden hen haft mens med em cyklus alt fra 36-69 dag. Vi har prøvet at blive gravide siden 2002. Men er ikke i behandling ( endnu). Det skal da lige siges at jeg har tabt mig 10 kg.;)

  Er der nogle af jer som kender Overium D6 som kan normalisere østrogenproduktionen i æggestokken?
  Og Menstruasan som kan normalisere hormonproduktionen?
  Har læst om de ting på denne hjemmeside under “kakonkuren”, så hvis I kende det må I meget gerne, skrive tilbage. Idet at jeg har overvejet at købe dem!.

  Men jeg håber at vi kan hjælpe hinanden.

  Kærlig hilsen
  CamillaO

  6. juli 2004 kl. 18:27

  Ja jeg har hørt om begge dele og har prøvet overium D6 selv. Mine erfaringer siger mig at det ikke har hjulpet mig overhovedet. Derimod har jeg gode erfaringer med akupunktur. Jeg stoppede med p-pillerne og fik først mens. efter et år lige efter min anden akupunkturbehandling.

  Jeg går i øjeblikket til akupunktur- behandling i min pause fra behandling og håber at kunne holde cyklus stabil eller bare igang med det.

  Jeg vil ikke skræmme dig men jeg synes det er vigtigt at I kommer igang med behandling. Lægerne er alle enige om at det er bedst at starte så tidligt så muligt når man har PCO. Jeg ville få gang i de indledende undersøgelser som HSG og sædundersøgelse gennem egen læge hvis jeg var jer.

  Knus og tanker

  TanjaA

  Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.