Close
Log Ind Opret Bruger

Hcg på 597 med ingenting på scanning

 • 15 august 2022, 15:59

  Ud fra sidste menstruation er jeg 6+1 i dag, men jeg ved at min ægløsning lå sent og derfor er jeg nok kortere henne.

  Jeg testede første gang positiv 4+1 (i mine tidligere graviditeter har jeg testet positiv 3+3). Så altså for præcist 14 dage siden i dag testede jeg svagt positiv.

  Jeg er blevet scannet i går og i dag, men man kan ingenting se😔 Ham det scannede mig i dag virkede ikke særlig optimistisk.

  Jeg har lige fået svar på hcg som ligger på 597 og skal selvfølgelig have taget blodprøve igen på onsdag.

  Jeg tror jeg har indstillet mig på at det ikke bliver til noget, men blev alligevel overrasket over mit hcg. Hvad tænker I?

  15. august 2022 kl. 16:56

  Jeg tænker det samme som musse har skrevet til dit andet opslag, enten sidder den forkert, du er ikke særlig langt henne eller også er den gået til grunde. 😔 Har du fået tid til en ny blodprøve?

  15. august 2022 kl. 17:00

  Altså da jeg var 4+3 var mit hcg på 990. Og 6+2 blev jeg scannet hvor vi kunne se hjerteblink. Så det lyder desværre ikke så godt. Godt du får tjekket hcg, for at sikre den ikke er udenfor livmoder ❤️

  Mange kram din vej

  15. august 2022 kl. 17:10

  Da jeg havde en bio, kunne man heller ikke se noget på scanningen, men mit hcg steg fortsat i 2-3 uger, dog ikke nok. Først da kroppen “fandt” ud af noget var galt og jeg begyndte at bløde, faldt hcg.

  jeg blev dog fulgt med blodprøver og scanninger, da de også mistænkte at det kunne være uden for livmoderen 😕

  15. august 2022 kl. 19:19

  Ham der scannede dig idag, tjekkede han om det sad udenfor livmoderen? Håber du kommer godt igennem forløbet uanset udfaldet 🙏

  15. august 2022 kl. 19:24

  Jeg troede jeg var 6 uger henne men scanningen viste kun en fortykket slimhinde. I dag er jeg 12 uger henne. Fik målt hcg og den steg. Så ik sikkert det er skidt 🙏😍

  15. august 2022 kl. 19:51

  @simse92 ja, han kunne umiddelbart ikke se at den skulle sidde uden for livmoderen.

  @@1985 Kan du huske hvornår du testede positiv og hvad dit hcg lå på?☺️ Og kunne man ikke engang se en fostersæk på scanningen?

  17. august 2022 kl. 15:00

  Mit hcg er desværre kun steget til 745. Jeg kommer først til at tale med min egen læge i morgen, så er der nogle der kan fortælle om det videre forløb?

  17. august 2022 kl. 15:40

  Ked af at høre. Det sgu ikke sjovt 😞

  Men som udgangspunkt vil du blive fulgt med blodprøver, indtil hcg er under 5, eller der omkring.

  hvis de har mistanke om GUL, vil de også følge dig med scanninger.

  der kan gå flere uger, før din krop reagerer på, at ægget ikke er blevet til noget. Indtil da vil dit hcg formentlig stige en smule.

  Når du så begynder at bløde, vil dit hcg falde ret hurtigt og lidt langsommere til sidst. Mit nåede op omkring 6-700 og det tog 2,5 uge før det ramte under 5.

  dette var i hvert fald mit forløb, men tænker det er ret ens rundt om ❤️

  17. august 2022 kl. 15:58

  Åh, jeg håbede sådan at man kan få en medicinsk abort. Er det slet ikke en mulighed?

  17. august 2022 kl. 16:19

  Teoretisk er det da en mulighed at få en medicinsk abort – hvis man er fuldstændig overbevist om, at der ikke er tale om en levedygtig graviditet (som dine tal naturligvis tyder på).

  Det står dig frit for at kontakte en gynækolog og få igangsat en medicinsk abort. Jeg har svært ved at se, hvilke medicinske argumenter, der kunne stå i vejen for det – men måske andre har en indsigt? Man ville naturligvis stadig skulle følge dig med blodprøver ol. især pga. risikoen for GUL.

  For lang tid siden var jeg til en privat scanning, hvor der i uge 9 ikke længere var hjerteblink – der kan man jo vente på, at kroppen selv går i gang eller skynde sig til gynækolog for tabeletter til medicinsk abort – jeg gjorde det sidste..

  Håber det bedste for dig!

  17. august 2022 kl. 16:24

  Jeg har været igennem det samme to gange, jeg skulle først vente for at se om min krop selv kunne komme af med det. Og derfor ville de hverken give mig piller eller noget. Det kunne min krop heldigvis godt, der gik 14 dage før min krop opdagede at der ikke var noget foster.  jeg var til scanning 6+0 og havde hcg på 9xxx men kun en gestationssæk at se. Jeg begyndte at bløde  og det hele kom ud, det fik 2 måneder før mit hcg var i 0 igen.

  17. august 2022 kl. 16:46

  Jeg ville absolut ikke vælge en medicinsk abort hvis jeg var dig!

  Bløder stadig, nu mere end 5 uger efter en medicinsk abort grundet en MA

  det gjorde sindssygt ondt efter medicinen, blødte dog ikke meget, men i følge lægerne var det nok og det så fint ud. Efterfølgende er jeg så blevet scannet adskillelige gange, da jeg har småblødt lige siden og de kan nu se, at der stadig er blod/rester derinde. Nu har jeg så blødt voldsomt meget de sidste 6 dage og skal til scanning i næste uge, hvor det forhåbentlig er stoppet igen, selvom det ikke ser sådan ud lige nu!

  håber de kan se at alt så er kommet ud der 🙏

  Alle er selvfølgelig forskellige, men jeg ville lade kroppen få et ordentlig forsøg først selv ❤️

  17. august 2022 kl. 16:46

  Først når lægen er overbevist om udviklingen er gået i stå og ved den ikke sidder i æggelederne ville du kunne blive tilbudt medicinsk abort. Det er hårdt at være i og vente på men desværre ikke andet at gøre ved det end vente. En medicinsk abort fortages når du ikke selv kan udskille det og det vides hvor er. Det jo ikke til at vide hvornår udviklingen er gået i stå men nok en gang 4+ og så kan det virkelig være svært at finde det jo ikke større end en prik og hvis den sidder i æggelederne kan det også være svært at se fordi den er så lille. Det bedste er hvis din krop selv finder ud af der er noget galt og selv udskille.

  17. august 2022 kl. 17:14

  Jeg har selv lige været igennem noget lignede. Mit hcg var bare ikke så højt.
  Jeg tænker de vil ha hcg igen fredag og så skal du helt sikkert scannes. Vil så også sige at hcg stiger i ryk. Det var ihvertfald det de sagde til mig og så ca en fordobling på 2-3 dage så der er da et lille håb 🍀 Jeg mistede selv et par dage efter de ikke kunne finde noget på scanningen og der begyndte mit hcg også at falde. Blev fulgt med blodprøver. Var 6+3 da jeg mistede. Da de ikke kunne se noget på scanningen inden jeg mistede fik jeg af vide at jeg skulle have en sprøjte (en kemo behandling) som ville stoppe udviklingen når de mistænker gul. Håber det bedste for dig 🍀

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.