Close
Log Ind Opret Bruger

Kan jeg have endometrionse?

 • 21 oktober 2008, 22:32

  Jeg kopiere lige mit indlæg fra PCO siden 🙂

  Hej Piger..

  Har I ligesom jeg også ondt ved æggestokkene i perioder, især lige omkring og efter ÆL? Synes det er rigtig slemt i højre side lige i øjeblikket Det er jo formentlig pga. alle de halvmodne æg der sidder og giver en spænding, men det er faktisk så slemt at jeg har svært ved at gennemføre et samleje og hvis jeg “vrider” mig, eller overstrækker giver det nogle ordentlige jag!

  Jeg har en tid hos gyn. d. 30 okt. for at høre om der er noget man kan gøre for at lindre det, samt planlægge et videre forløb. I den forbindelse er jeg jo lidt spændt på om hun vil kunne se en evt. tidlig graviditet på scanningen, det er på CD 27?

  Det er faktisk første måned, hvor vi har haft rigtig god mulighed for at intensivere kampen og vi har foreløbig været sammen på dag 7,10,13,15 og 17, (er i dag på CD 18) så hvis jeg har haft ÆL burde der være en god chance  Mine cykli (hedder det egentlig det ) svinger dog meget mellem 23-47 dage, med et gennemsnit på 32 dage.

  Kh. Luna

  Jeg har desuden perioder med konstante mens. smerter, ikke så volsomme så jeg ikke kan arbejde og fungere i dagligdagen, men nok til at det virkelig er generende -samt jævnlig blødning ifm. og efter samleje. Jeg har tilgengæld ingen smerter ved toiletbeøg. Åhhh.. det håber jeg altså virkelig ikke, at jeg også skal døje med (uhh)

  Kh. Luna

  Avatar
  Anonym
  10. november 2008 kl. 23:46

  Hej Luna…

  Jeg kan i hvert fald genkende din beskrivelse af smerter og symptomer under ÆL og mens. Hvad sagde din gyn undersøgelse???

   

  Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.