Close
Log Ind Opret Bruger

ET HALVT ÅR!!!

 • 22 april 2004, 18:36

  som jeg skrev i går, har jeg følelsen af min 6. mens er på vej og det får mig i et specielt humør. Er desperat over ikke at snakke med nogle, andet end kærsten,om det. Nu er der gået et halvt år. ET HALVT ÅR!!!! jeg som troede, at det med at blive gravid var bare noget man sådan lige blev!!!Jeg har været klar længe, men har måtte bruge lang tid på at overtale min kærste, og da han endelig en dag sagde: Nu er det nu, skatter!!!-Så troede jeg det sværeste var overstået, men nej.
  Ja hvad kan jeg sige, man bliver jo tosset af at vente…..og jo længere tid der går, jo mere bange bliver jeg for om vi overhovedet KAN
  Jeg kan gå helt i selvsving over at tæke på om der er noget galt!!!!
  Ja jeg skal nok prøve at slappe af, skulle bare ud med noget.
  Jeg er så glad for jeg har fundet den her side, det er dejligt at vide jeg ikke er alene. Mange tanker Maise

  22. april 2004 kl. 18:46

  Hejsa Maise
  Jeg blev gravid i 7 forsøg, altså efter 7 mdr. Det er helt normalt at der kan gå op til 12 mdr. før man bliver gravid, så fortvivl ej!
  Jeg forstår udemærket din frustration for jeg havde det selv på samme måde, men pludselig da jeg mindst ventede det, ja så kom de to streger på testen !
  Tro mig – lige pludselig står du med en positiv test og selv når man står med den tror man ikke på det 😉
  Held og lykke .. lykken skal nok tilsmile jer også 🙂
  Kh
  Jesperstrunte 26+4

  22. april 2004 kl. 21:40

  Hej,
  – jeg kan følge dig 100% i din frustration. Vi har forsøgt i 9 mdr. og før da har jeg været klar i over et 1 år, – men min dejlige mand ville giftes først. Jeg er fuld af håb hver mdr efter sidste mens og vi gør vores til at blive gravide, – men lige lidt hjælper det. Frustrende er som du nævner, om man overhovedet KAN blive gravid. Min læge har bedt mig komme tilbage om 2 år hvis det ikke er lykkedes, – så vil hun se på problemet igen.. Det er bare svært når det er nu man er klar.. Jeg taler også kun med min mand og søster om det. Alle veninder enten har små børn eller venter sig, – og her er mange råd, specielt om at lade være med at fokusere på det.. Det er bare svært.
  Godt at vide at man ikke er alene – trods alt.
  Charlie

  23. april 2004 kl. 08:03

  Hold modet oppe søde….det skal nok blive jeres tur. Jeg kan godt følge din frustration…er jo selv i samme båd.
  Prøvede i 6 mdr. og da det lykkedes endte det i en SA 🙁
  Nu er vi så på 8. md og ind i mellem, bliver jeg vældig ked og frustreret. Jeg prøver at lægge det fra mig så godt som jeg kan, men det ligger jo alligevel i baghovedet.
  Især denne gang(har mens nu) blev jeg rigtig ked af det, for vi har virkelig arbejdet for sagen i påsken….men der kommer sgu ingen kyllinger….
  I disse tider trøster jeg mig med, at jeg har to dejlige piger på 10 og 12…så jeg ved da at jeg KAN få børn. Men hold modet oppe Maise, tålmodighed belønnes jo, siger de…det vile jeg gerne snart have et bevis på…*SSS* 🙂

  Knus
  Sussi

  23. april 2004 kl. 15:46

  Og så har du hvor lang tid det tog med mig.
  1 ½ ar tog det og en behandling…..og har du taget p-piller så skal du påregene ½ år for kroppen er “Normal” så tag den med ro….
  Det er faktisk kun få der bliver gravid inde for det første ½ år…men inden for 1 år er 80 % blevet gravid.
  selvom tiden føles lang så har du slet ikke været igang længe.
  Men held og lykke med det.
  Knuz Jinnie

  Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.