Close
Log Ind Opret Bruger

Hård mave

 • 14 juni 2009, 19:41

  for 1½-2 timer siden begyndte Malou at græde på en måde jeg aldrig har hørt før. Hun lå på min arm mens jeg var igang med at lave en flaske til hende. Hun var lige vågnet. Jeg kiggede ned på hendes ansigt og så at det nærmest var forvredet i en grimasse af smerte. Og så skreg hun !!!

  Hold da op jeg blev helt forskrækket ! Jeg lagde hende ind på sengen og lavede cykel-bevægelser med hendes ben mens hun bare skreg og skreg. Så fik jeg op at sidde på knæet og små-hoppe. Men det hjalp ikk. Min kæreste kom og overtog og gik rundt med hende på armen med maven nedaf. Man ku se på hende at hun bare pressede og pressede.
  Så prævede vi at tjekke bleen for at se om der var kommet noget…Og dér lå en bæ der mindede om modelervoks i konsistensen, på stærrelse med Malous egen knyttede hånd. Vi gloede godt nok noget…
  Hun blev ved med at være ked, indtil jeg gav hende 50 mL udpumpet modermælk i en flaske, som hun hurtigt fik spist. Bagefter faldt hun i sævn på min arm…Og der ligger hun stadig og sover…

  Er stadig lidt i chok over at høre min lille skat græde på den måde.

  Er der nogen af jer der har prøvet noget lignende ?
  Hvordan ska jeg forholde mig ?

  15. juni 2009 kl. 11:41

  Det lyder lidt som vores barn indiml.

  Vi supplerer her, og mme kan godt gi lidt hård mave, derfor giver dg. lactolose for at undgå mavekneb.

  Vores barn kan også blive helt rød i hovedet, skrige og græde, mens der bliver presset, og der kommer ikke andet end nogle ordentlige prutter. Vi masserer maven, fødder og laver cykeløvelser.

  Lactolose er ikke skadeligt eller vanedannede, da det består af mælkesukker, som modermælken bl. består af.

  prøv at hør din sundhedsplejeske, muligvis lactolose kan være en mulighed.

  24. juni 2009 kl. 19:07

  sådan gør vores Magnus også og vi er nu startet op med lactolose, da han også har hård mave -vi er også lige statet op med MME

  Avatar
  hbn
  3. juli 2009 kl. 12:48

  evt med en anden MME. Jeg brugte længe NAN indtil jeg på apoteket fik det råd at bruge HIPP, da jernindholdet i den kun er det halve af NAN. Det kan jo være jern der giver forstoppelse.

  Fik også af vide af lægen, at man ikke kan give for meget lactolose, da det "ryger" lige igennem og ikke optages – så jeg sulle give så det passede og ikke nødvendigvis i den mængde der er angivet på flasken.

  Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.