Close
Log Ind Opret Bruger

Hår efter graviditet

 • 17 februar 2022, 15:31

  Mit hår blev under min graviditet mega kruset og ustyrligt. Nogle steder blev det tykkere og andre helt tyndt og fint. Troede at det ville vende tilbage til normalen efter jeg fødte men det er bare blevet værre, jeg snakkede men en frisør der sagde at det nok manglede fugt så købte alle mulige produkter der skulle være godt for tørt hår, men det hjalp ikke. Hørte at man kunne lave en “strak test” hvor man klipper et hår af og ser om det er elastisk, eller knækker med det samme for at se om det mangler fugt eller protein, og mit hår var SÅ elastisk og blev så langt før det knækkede. Så jeg var afsted igen og købte protein kurer og diverse produkter men igen hjalp det ikke.
  det er så kruset og filtre så nemt at jeg er ved at blive skør! Jeg kan ikke have hænge hår da det så filtre sammen men ved også at det ikke har godt af at blive sat så meget op.
  vil se om jeg kan få indsat et billeder af hvor slemt det kruser.
  har allerede en ny tid ved frisøren men synes faktisk det er lidt pinligt at mit hår er blevet så ustyrligt og st jeg ikke ved hvordan jeg skal takle det.
  andre der har prøvet boget ligende der har gode råd til hvad man kan gøre?
  hjælp modtages med kyshånd.

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.