Close
Log Ind Opret Bruger

Gynækolog?

 • 21 februar 2019, 21:15

  Hej alle

  Jeg har haft dårlige erfaringer med gynækologer som er ret grove og ubehagelige så derfor vil jeg høre om der kan anbefales nogle gode og rare gynækologer? Jeg bor i København. 

  Jeg har fået at vide af en at jeg havde fine store æg osv men at jeg måske skulle tænke på at tabe mig da årsagen til min første abort nok var vægten. 

  Anden gang jeg er hos en gynækolog.. To år efter siger hun at jeg ikke kan blive gravid og skal have hjælp. Samt tror hun ikke det er muligt med et så stort vægttab… Vi taler 20 kg og jeg er 32 år. Håber i kan hjælpe mig for det var bestemt ikke rart at få den sidste besked.

  Vh den forvirrede kvinde 

  Avatar
  Anonym
  21. februar 2019 kl. 21:24

  Jeg kender alt til det du skriver om. Både at vælge hos en gynækolog der er ubehagelig og at få kommentarer ang vægt. Jeg har oplevet både at få at vide jeg skulle tage mig, og not efter, af en anden sundheds person, at få at vide, det ikke havde nogen betydning.

  I forbindelse med udregning var jeg selv forbi Tines Klinik på Axeltorv 8, lige ved Palads, og jeg kan godt anbefale denne klinik. Mit indtryk var at de ikke pakkede tingene ind, men heller ikke talte nedladende til en.

  Hvad er dit bmi på? Hvis det er ok jeg spørger smiley

  Avatar
  Anonym
  21. februar 2019 kl. 21:32

  Jeg havde den BEDSTE gynækolog på Frederiksberg, Michael Parslov, han er fantastisk! 

  Avatar
  ip
  21. februar 2019 kl. 21:39

  Jeg har også været hos Michael Parslov på Frederiksberg. En helt igennem god oplevelse, meget profesionelt, kan kun anbefale ham. 

  21. februar 2019 kl. 21:42

  Min lægeveninde anbefalte Michael Parslov på Frederiksberg. Jeg er ligeså begejstret. Fremragende oplevelse. 

  21. februar 2019 kl. 22:15

  Dejligt at høre! Mange tak❤️

  21. februar 2019 kl. 22:26

  Ok det lyder godt. 

  Ja en der er ingen tvivl om at jeg skal tabe mig og den er nogle og 30 sagde hun. Men hendes måde at formulere sig på og formidle den viden hun havde til en patient der har gået og blødt i over to måneder og alle inklusiv læge var sikker på at det var en abort hvilket jeg havde fået ro på rent mentalt men da denne gynækolog så siger at det er udelukket at få børn uden hjælp og slet ikke med min vægt samt var meget pessimistisk over at jeg skulle tabe 20kg og oven i hatten tillader hun sig at kommentere til ovenstående..  "ja det er sku trist. Men sådan er virkeligheden. Du er for tyk til at blive gravid."

  Nåh tak for den… Så igen.. Vægten kan jeg godt forlig mig og min periode med mens i to måneder prøver hun at få styr på men hendes tilgang til patienterne står sårbart synes jeg er under alt kritik. Måske er det bare mig. 

  Avatar
  Anonym
  22. februar 2019 kl. 07:30

  Monica2019 skrev :

  Ok det lyder godt. 

  Ja en der er ingen tvivl om at jeg skal tabe mig og den er nogle og 30 sagde hun. Men hendes måde at formulere sig på og formidle den viden hun havde til en patient der har gået og blødt i over to måneder og alle inklusiv læge var sikker på at det var en abort hvilket jeg havde fået ro på rent mentalt men da denne gynækolog så siger at det er udelukket at få børn uden hjælp og slet ikke med min vægt samt var meget pessimistisk over at jeg skulle tabe 20kg og oven i hatten tillader hun sig at kommentere til ovenstående..  “ja det er sku trist. Men sådan er virkeligheden. Du er for tyk til at blive gravid.”

  Nåh tak for den… Så igen.. Vægten kan jeg godt forlig mig og min periode med mens i to måneder prøver hun at få styr på men hendes tilgang til patienterne står sårbart synes jeg er under alt kritik. Måske er det bare mig. 

  Det er da i hvert fald ikke bare dig. Nogle læger kan være nok så dygtige til deres fag, men er nogle (undskyld mig) klaphatte, når det kommer til at arbejde med mennesker. 

  Uanset hvilken situation eller tilstand man som patient er i, så har en man krav på at blive behandlet med respekt. 

  22. februar 2019 kl. 12:13

  Og ind i mellem så er gynækologen nummer tre i rækken og ingen har forklaret patienten med et BMI på 55 at det nok er årsagen til at menstruationerne er uregelmæssige og man ikke kan blive (blivende) gravid. wink Det er nemlig lige præcis svært, for det man kan sige til den ene person, støder den næste… Og omvendt bliver den tredje sur over at “ingen har sagt noget”. 

  Kære TS – jeg håber du får en gynækolog lige præcis du kan med. Det er på alle måder så vigtigt fordi man er ekstra sårbar og udsat overfor sin gynekolog.   Og ja, din overvægt har nok betydelse, men det er svært at sige hvor meget. Kæmp men kæmp ikke alene – din lraktiserende læge bør kunne hjælpe med den del  🙂

  Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.