Close
Log Ind Opret Bruger

Grovæder??

 • 31 marts 2008, 17:20

  Dejligt med en side til os med flaske børn.. Jeg ammede Magnus til han var tre uger gammel, jeg ammede med brik da Magnus ellers ikke kunne få ved. Men han suttede også forkert hvilket resulterede i blødende sår på begge dutter selv om jeg brugte brik hver gang.

  Jeg fik frygtelig ondt i mit venstre bryst, ikke kun når jeg ammede men hele tiden, lægen mente at mine mælkekirtler ikke fungerede optimalt og det var derfor jeg havde ondt. Jeg aftalte med min SP at vi skulle leje en malke maskine og jeg skulle forsøge at malke ud fra det venstre bryst for at se om det kunne hjælpe med lidt aflastning, da jeg så begyndte at malke fandt jeg ud af at der faktisk næsten ingen ting var.

  Jeg kontaktede igen min SP efter jeg også havde forsøgt at malke ud fra højre og der kom lige så lidt. Det var alt, alt for lidt til at mætte Magnus. Ikke så underligt at han var ked af det de første tre uger, men han voksede jo fint så den smule der har været må have været ren fløde. Magnus kom derfor på flaske og har været glad og tilfreds lige siden. Det var en svær beslutning, men det helt rigtige..

  Nå så kom jeg til spørgsmålet.. Magnus er 5 uger nu, han spiser mellem 150 og 200 ml. 6 gange dagligt. Er det ikke lige rigeligt?? Han vejde for 11 dage siden 4650 gram. så hvis man skal regne ud den der med en sjette del af deres vægt, så spiser han altså som en der vejer ca. 6,2 kg. Hvor meget spiser jeres børn??

  Knus Karina

  26. juli 2009 kl. 16:27

  Jeg sidder i samme situation..Min søn bliver 1 uge gammel i morgen og han drikker 60 ml. cirka 7 gange om dagen.. og han kunne sikkert godt spise mere.. Men så kommer problemerne med mavekneb.. Mon han får nok??

  Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.