Close
Log Ind Opret Bruger

Graviditetssukkersyge

 • 31 december 2022, 01:18

  1. Hvilken test har andre købt i butik eller på nettet for og teste for graviditetssukkersyge, tænker også der er andre end mig der ikke må tage så meget sukker på en dag, så vil finde en test da jeg skal undgå sukker pågrund af vægttab og ikke må få så mange kcal.

  31. december 2022 kl. 04:09

  Du skal vel ikke være på kur hvis du er gravid? 😊 Og bed din læge om en blodprøve, det ved jeg de gør nogen steder i stedet for at tjekke dit langtids blodsukker.

  31. december 2022 kl. 11:16

  At der er for mange kalorier i sukkervandet, er seriøst den mest useriøse grund jeg nogensinde har hørt, hvis konsekvensen er graviditetssukkersyge. Vi snakker øget risiko for svangerskabsforgiftigning, som kan slå dig ihjel.
  hvis din vægt er så stort et issue at du fravælger denne test pga kalorier, bør du nok vente med at få barn til du har tabt dig det du ønsker

  31. december 2022 kl. 12:26

  Jeg tænker, at det antal kcal du indtager via glukosebelastningstesten vel opvejes af, at du så har fastet i de der 12 timer før? (Eller hvor meget det nu er. Jeg kan ikke lige huske det.)

  31. december 2022 kl. 13:59

  Du skal til lægen og få den prøve og så bliver du sendt videre hvor du også snakker med en diætist

  31. december 2022 kl. 15:15

  Jo skal stadig tabe ved ig træne og ikke spise mere end et hvis antal kcal det vil jeg selvfølgelig holde fast i og leve sundt.

  31. december 2022 kl. 15:17

  Det er ikke kun derfor men det blir blot blodprøve istedet hvis der blir nogen grund til det da alt er tjekket inden så alt er i orden

  1. januar 2023 kl. 18:36

  Tak det gør jeg.spørg om mine læger tænker de tilbyder det når det er om blodsukkerprøve

  1. januar 2023 kl. 18:37

  Lyder igså bedre med en blodprøve også er det det.

  1. januar 2023 kl. 22:27

  En blodprøve bliver aldrig lige så god som en sukkerbelastning.
  I forhold til kalorieindholdet svare det til ca 300 kcal, så det svare formentlig til et lille morgenmåltid, men du må jo heller ikke spise i timerne inden.

  Konsekvensen af ikke at opdage diabetes er jo i yderste konsekvens alvorlig sygdom og øget risiko for død hos dig såvel som dit barn, ud fra dine tidligere tråde virker det til at du er i fertilitetsbehandling Så tænker da du skal være bevidst om den risiko.

  2. januar 2023 kl. 09:42

  Ideen med glukosebelastningstest er netop at de vil se om dit insulin går ind og for dit blodsukker til at falde som det skal, efter du har indtaget det sukker stads. Jeg vil da helt klart anbefale at du gør det. Hvis det kun er 1 eller 2 gange du skal gøre det, så ødelægger det altså ikke dine gode kost vaner.

  2. januar 2023 kl. 19:22

  Hvis det blir tilbudt hvilket det nok ik gør af mine læger så blir det blodprøve som flere siger er det samme har lært fra første gang at så dårligt som jeg går det af det så skal jeg holde mig langt væk fra det så heldigvis er der andre muligheder, Man kender jo kun bedst sig selv og ved hvad man kan tåle og når belastningstestvikke er en mulighed så må man finde andre metoder hvilket jeg har takket være dem der har oplyst der er andre muligheder som er det samme

  2. januar 2023 kl. 19:27

  Jeg har fået oplyst de alternative metoder der er så man kan undgå den belastningstest man skal jo ik gamble når man blir syg af noget med for meget sukker og ikke kan holde vand eller andet i sig så duer det ikke. Men kun lidt bestemt mad man kan holde i sig.og når man ved det fra første gang så lærer man af det og holder sig bare fra det. Og som flere har oplyst mig er den blodprøve de siger lige så god som det andet

  2. januar 2023 kl. 20:10

  Det har intet med det og gøre men ved fra første gang desværre at jeg skal holde mig langt væk fra det sukker stads og vand

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.