Close
Log Ind Opret Bruger

Graviditet og Revalidering, arbejdsskade (erstatning)

 • 4 februar 2010, 13:21

  Jer er under revalidering pga en arbejdsskade (knust ankel), samtidig får jeg en løbende erstatning (erhvervsevne erstatning) så jeg under uddannelse har samme indkomst som da jeg arbejdede. Mit spørgsmål er så, hvis jeg bliver gravid mens jeg er under uddannelse,  er der så nogen der ved hvad sker i forhold til min revalidering og erstatning.

  Holder jeg bare pause i min revalidering under graviditet og barsel, og genoptager min uddannelse efter barsel? Skal jeg igennem godkendelse til revalidering igen efter endt graviditet og barsel? Får jeg revalideringsydelse under graviditet/barsel eller er det dagpenge? Hvad med erstatningen får jeg den under graviditet/barsel?

  Håber der er nogen der har prøvet at blive gravid under revalidering, der kan fortælle hvad de ved.

  28. marts 2010 kl. 19:09

  Nu er det lidt tid siden at du har postet, så du har nok fundet svar. Men vil bare sige at jeg også er på revalidering og den har de bare forlænget med et år, således at jeg får min revalidering med på barsel i et år.

  Tør ikke sige mht din erstatning, men prøv evt at tale med din socialrådgiver. Tror at forlængelse af revalidering er ret standard og de er sikkert villige til at hjælpe

  Og iøvrigt tillykke med den lille spire i maven

  Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.