Close
Log Ind Opret Bruger

Graviditet efter brug af “Spis dig gravid” ?

 • 21 maj 2019, 21:32

  Hej alle i skønne damer 

  Jeg har ikke lavet et oplæg herinde i meget lang tid. Men har fulgt med på sidelinjen og læst rigtig mange af debaterne.

  Min kæreste og jeg har prøvet at blive gravide i fire år og endelig lykkedes det. Men efter kun én uges lykke fik jeg desværre en spontan abort. Der er ingen hjælp for mig at få, andet end metformin, da vi bor i syddanmark, jeg har et bmi på 34 og jeg er kun 23 år. Derfor ville jeg gerne høre om der var nogle af jer der havde nogle dejlige historier fra brug af "spis dig gravid" eller evt. noget helt andet jeg burde købe, læse eller gøre? 

  Tak fordi i tog jer tid til at læse mit oplæg. 

  21. maj 2019 kl. 22:35

  Jeg startede med at træne og spise bedre efter at der var gået nogle måneder uden positiv resultat, det kom sig også lidt af at jeg havde set et afsnit med “lægen flytter ind” hvor der også var en der prøvede at blive gravid. 

  Efter 2 måneder havde jeg en positiv test her for 2 uger siden:

  Jeg havde en BMI på lige under 30 ved start og er nu lidt over 28. 

  Men vægt og fertilitet betyder meget.

   

  22. maj 2019 kl. 10:01

  Vi købte bogen “ spis maven flad” og 6 måneder senere var jeg gravid, og man kunne ikke længere måle pcos i mit blod

  22. maj 2019 kl. 10:16

  Efter 2,5 års prøven stod jeg med en positiv test 4 mdr efter, jeg startede med at spise efter spis dig gravid. Det endte dog med en MA (sikkert fejl på ægget pga min alder). Vi er senere blevet forældre til en fantastisk lille dreng.

  Kostomlægningen gjorde at jeg tabte mig 7 kg og reducerede i mit behov for medicin for lavt stofskifte 

   

  Har du ikke bogen, er du i øvrigt velkommen til at købe min 75 kr + porto

  18. august 2019 kl. 14:46

  Både min kæreste og jeg var plus 100 kg og startede i slut december med at spise efter "spis dig gravid" princippet. Han tabte 9 kg og jeg tabte mig 14 på 4 mdr. I maj fik jeg min spiral ud og her i start august stod jeg med en positiv test.

  Så selv et lille vægttab har stor betydning for ens fertilitet. Jeg har en mild form for pcos og mine symptomer blev meget bedre og vi er blevet gravide uden nogen form for hjælp eller planlægning. 

  Så klø på det er det værd! Også for mandens vedkommende.

  Held og lykke ☺ 

  18. august 2019 kl. 15:51

  Jeg har habt en BMI omkring 32 og forsøgt at blive gravid i et års tid. Derefter omlagde jeg min kost (ingen sukker, hvidt brød, pasta mm.) + metformin. Jeg tabte mig ca. 8 kg. og fik MI omkring 30. Det betød at min cyklus, der før var mellem 80-120 dage, nu blev mellem 60-40 dage. 

  I maj 2019 fik jeg en positiv test, som desværre endte i en spontan abort. Men nu er jeg gravid igen, og jeg håber, håber, håber den lille spire bliver siddende????????

  18. august 2019 kl. 20:55

  Jeg brugte 'spis dig gravid' og 'spis dig rask' jar pco, men vejede kun et par kg over normalen. Jeg tabte ca 10  kg (forsøgte ikke at tage mig) og så stod vægten stille. Efter ca. Tre måneder var min cyklus normal og jeg havde ingen cyster på æggestokkene mere. Efter et  halvt år på kiss kost blev jeg gravid – det endte i SA. Tre måneder senere blev jeg gravid igen og er nu i uge 25. 

  Jeg havde ellers fået at vide at vi nok ikke kunne blive naturligt gravide pga. Pco og fordi jeg er blevet opereret for en tumor i underlivet. 

  Då jeg kan klart anbefale kiss-kost. 

  4. september 2019 kl. 18:07

  Hej Nicki1995

  Dit indlæg er jo nogle måneder gammelt, men hvis det stadig er aktuelt, så starter jeg et vægttabsforløb op herinde på min-mave.dk, som du kan læse mere om her: 

  https://www.min-mave.dk/debat/generelle-debatter/efterlysninger/vi-soeger-testpersoner.htm

  Vi starter på søndag, og du kan stadig nå at være med, bare skriv til mig på [email protected]

  Hilsen Pia

  Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.