Close
Log Ind Opret Bruger

Gravid what to do

Tagget: 

 • 14 januar 2022, 21:22

  Jeg er uplanlagt blevet gravid, vi har et barn fra 19 og et fra 20.

  min mand mener at vi skal have det fjernet. Selvom han et par gange gik igang med at kigge efter 5 værelses bolig.

  jeg er i syv sind. Jeg er bange for jeg vil fortryde hele mit liv hvis vi fjerner det. Ved at vi også har en masse at se til nu. Men min mand vil ikke sætte et barn i verden uden de kan få deres eget værelse.

  bor i alle med 3 børn i bolig hvor alle har eget værelse?
  Hvad er det rigtige at gøre? Tror jeg er 80/20 i at ville beholde. Men tror det er omvendt hos min mand.

  14. januar 2022 kl. 21:42

  Jeg har ikke selv tre børn, men kommer fra en familie med tre børn. Vi havde ikke vores eget værelse hver især før vi var hhv. 11, 7 og 3 år, for behovet var der bare ikke. Så jeg tænker ikke, at lige den del er noget du behøver stresse over 🙂

  14. januar 2022 kl. 21:42

  Vi har 3 børn og kun 2 børne værelser & vores piger ville egentligt helst dele værelse så pt intet problem. Lillebror har først nu fået et værelse. Jeg har lige været uplanlagt gravid ned nr 4 og var i vildreden og vidste slet ikke hvad vi skulle gøre. Vi valgte at beholde men desværre stoppede hjertet med at slå i uge 10 og det gjorder så ondt at jeg slet ikke er i tvivl om jeg ikke skulle have valgt abort frivilligt for føj det er hårdt at gå igennem og nu drømmer vi pludselig om en nr 4og jeg kan næsten ikke tænke på andet 😅 kæmpe kram herfra

  14. januar 2022 kl. 21:47

  Jeg bliver nysgerrig på, hvorfor det er så vigtigt for ham med hver sit værelse? Er det mon den reelle grund eller kan der ligge noget andet bag, som han så forsøger at forklare med en praktisk årsag? Måske endda uden selv at vide det?

  Du kan jo sagtens gå i dialog med ham omkring andre muligheder for værelser, men hvis det i sidste ende ikke er det, der er ‘på spil’, nytter det jo ikke så meget 😘

  14. januar 2022 kl. 21:53

  Jeg er vokset op i en stor familie på en stor gård. Selvom vi havde hvert vores værelse + legeværelser, endte vi stadig med at dele værelse og sove sammen, for det var bare mere hyggeligt. Jeg synes personligt ikke, at antallet af værelser skal være argumentet for, om man vil beholde et barn eller ej. Jeg kan sagtens se hvad du ellers mener.. Synes I skal mærke efter og tage en eller flere snakke indtil I er afklaret. Men igen, antallet af værelser man kan tilbyde sine børn, synes jeg ikke skal være afgørende. Jeg ELSKEDE at dele med min søster 💕

  14. januar 2022 kl. 21:54

  Han er vokset op med at have delt værelse med sin søster der er 4 år yngre end ham hele deres opvækst. Ved den sidder i ham.

  14. januar 2022 kl. 21:58

  Tror også nogle børn kan lide det mere en andre.. Vi er jo forkellige. Personligt opstod behovet for at få eget værelse først rigtigt, da jeg nærmede mig teenage alderen. Og selv der sov min søster og jeg ofte sammen.. Den er svær, når man ikke helt er afklaret. Har ikke set stået i den situation, da vi forsøger at blive gravide med første barn. Men jeg ville personligt blive skuffet, hvis det var min mands vigtigste argument..

   

  14. januar 2022 kl. 22:13

  At man er hårdt spændt for og ikke magter mere, fordi man har to små under 3 år, det er helt legitimt, synes jeg. Men at antallet af værelser skulle afgøre en abort virker underligt på mig. Som en anden skriver, er det så måske bare en konkret måde at sige fra på, mens der måske stikker noget mere under?

  Hvis ikke: Er det ikke bare at finde noget større så? Hvis det vitterligt er den eneste hindring; de to ældste er under 3 og lillebror/søster får ikke brug for værelse i hverken 2022, 2023 og en del af 2024. Der er tid at søge i?

  Man skal nok have prøvet det, men mine forældre smækkede en væg op i deres stue for at lave plads til min lillesøster, fordi vi ikke kunne sove i samme værelse. Hun holdt mig vågen om aftenen. Jeg var en sover, det var hun ikke. Men de fandt en løsning. Jeg var 4 år og husker ikke en bjælde af noget af det.

  15. januar 2022 kl. 06:56

  Vi har 3 værelser til 3 børn, men er selv vokset op med to søskende, hvor jeg delte værelse, da vi kun havde et lille hus da jeg var barn.

  mens børnene er små tror jeg ikke det har den store betydning at de deler værelse, tværtimod tror jeg de elsker det, men når de bliver større vil jeg klart fortrække at de har hver deres, jeg HADEDE at dele værelse som ung

  15. januar 2022 kl. 07:12

  Først og fremmest stort kram herfra

  15. januar 2022 kl. 07:16

  Hov, jeg kom lige til trykke for hurtigt.

  Jeg står i samme situation. Vi har 3 børn i forvejen fra 17, 19 og 20. Jeg er nu også blevet uplanlagte gravid. Min mand ønsker på ingen måde at beholde barnet, men jeg er nok lige som dig 80/20-ish.

  Vi er total lagt ned i hverdagen allerede, og jeg er for nyligt kommer igang med arbejde igen efter 2 barsler lige efter hinanden, så jeg kan sagtens se logikken i, at vi ikke skulle have flere. Samtidig synes jeg det er så svært at få fjernet.

  15. januar 2022 kl. 07:48

  Åh det det samme her. Jeg Kom tilbage efter to barsler i sen sommers, så den del syntes jeg også er svært.

  15. januar 2022 kl. 07:58

  for os er det vigtigt børnene og fremtidige børn får eget værelse. Men vi ville aldrig fravælge et barn baseret på plads – så kan man altid flytte når tiden er til det.

  Da jeg fik min søn i 2011 havde hans far og jeg en 1 værls. Lejlighed de første 9 måneder af hans liv, og det gjorde altså intet. Han sov alligevel hos os og vi fik indrettet os praktisk så det fungerede.
  tænker hvor der er vilje er der vej 🙂

  15. januar 2022 kl. 08:01

  Det første år har de ik som sådan behov for deres eget .. er min mening 🙂

  15. januar 2022 kl. 13:36

  Vi var samme sted som jer. Vi valgte at gå med fornuften og har aldrig fortrudt noget så meget, og jeg har aldrig været så ked af det hele mit liv. Vi skulle have valgt med hjertet.

  Tag ikke en forhastet beslutning, du skal være 150 % sikker. Ingen fagpersoner fortæller en om de psykiske konsekvenser en provokeret abort har.

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.