Close
Log Ind Opret Bruger

Gravid men stopper min uddannelse i juni…

 • 2 marts 2010, 10:28

  Jeg er så heldig at være blevet gravid, men nu kommer en del bekymringer op..

  Det var meningen at jeg skulle have haft en elevplads i oktober, men er sat til at føde der, så kan godt skyde en hvid pil efter de ønskede elevpladser.

  Men eftersom jeg stopper på skolen i juni, stopper min su også, og så ved jeg ikke hvad jeg så skal gøre..

  Jeg søger efter alle jobs og feriejobs jeg kan komme i nærheden af, men hvor mange vil også lige ansætte en gravid? øv…

  Men mit spørgsmål er så om der er nogle der ved hvad jeg så kan gøre? er der nogen form for støtte jeg kan få eller sådan? for tror desværre ikke på hverken elevjob eller andet job.

  er der mulighed for noget hjælp fra kommunen eller sådan? da jeg jo også skal være med til at betale husleje osv.  

  21. marts 2010 kl. 15:45

  hvis ikke du har arbejde ved siden af skolen, og opfylder betingelserne for barselsdagpenge, så kommer du på kontakt hjælp, og der er ikke meget at få

  Desværre…ring til kommunen og høre om dine muligheder.

  Kh S

  21. april 2010 kl. 20:43

  det var også det jeg frygtede..

  det er ikke helt optimalt, men sådan går det vel desværre når man ikke planlægger det.. øvøv, men så må jeg bare håbe at jeg kan få "nok", da vi er ved at søge hus også.. 

   

  men tak for svaret  

  23. april 2010 kl. 14:36

  vil bare lige sige at man får ca. 9000 udbetalt fra kommunen af… selvf. forskelligt fra kommune til kommune derfor også ca. jeg er selv på kontanthjælp, og synes egentlig ikke vi mangler noget… og det var jeg også da jeg ventede min datter… og hun har aldrig skulle mangle noget, på det tidspunkt var min kæreste så også på kontanthjælp… så vil egentlig bare sige at det der åh nej kontant hjælp-gravid- ikke mange penge??? det er jo hvad man selv gør det til, men det er altså ikke slemt…

  bare lige det jeg ville sige…

  Avatar
  Anonym
  23. april 2010 kl. 14:43

  Du kan også melde dig ind i en a-kasse senest to uger efter sidste eksamensdag. På den måde kan du få dagpenge, der er lidt højere end kontanthjælpen. Det koster jo så at være medlem af en a-kasse, men ikke meget ift. hvad man kan få ud.

  Tillykke med din graviditet.

  24. april 2010 kl. 20:56

  *BB* skrev:

   Har jeg desværre undersøgt, og kan ikke melde mig ind i en a-kasse (eller jo kan jeg, men vil være uden gavn) det gælder kun hvis man har en "rigtig" uddannelse, og det er hhx åbenbart ikke nemlig. har snakket med en meget flink dame fra en a-kasse nemlig, men har nu snakket med en på kommunen, og vi har fundet ud af noget.. (: 

  Ved da godt at man som sådan ikke kommer til at mangle noget når man er på kontanthjælp, men problemet er bare at vi bor i en temmelig dyr lejlighed, da vi ikke havde regnet med at jeg skulle være gravid, men vi kigger så på hus istedet, men så må vi se om banken går med til det når jeg nu skal på kontanthjælp. 

  Men jeg kommer dog til at stå 2 måneder uden penge, da der er en lov når man bliver student om at man så ikke kan modtage penge, da man selv burde kunne forsørge sig selv de 2 måneder.. Det er et meget underligt system det der må jeg nok sige.. puh.. 

   

  Men tak 😀 selvom det ikke var planlagt glæder vi os nu 😀 kan ikke vente til ham/hende kommer ud 

  Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.