Close
Log Ind Opret Bruger

Gravid-pilates i Kbh. Gode anbefalinger?

 • 30 juli 2019, 10:50

  Er der nogen, der kan anbefale et godt sted i Kbh. til gravid-pilates? Jeg har kigget på Jordemoderhuset og Pilates Cph. Sidst nævnte har et 8 ugers forløb, som løber frem til 3 uger før termin. Mon det er realistisk at gå til træning så tæt på termin?

  Pft.

  30. juli 2019 kl. 10:59

  Hvis der ikke er noget galt decideret bør du sagtens kunne gå til gravidtræning indtil 3 uger før. Jeg kan ikke lige anbefale dig noget, jeg gik til gravidgymnastik tror jeg faktisk bare det hed, på Nørrebro og Gravidsvøm på Frederiksberg. Nå ja, husk at holdene jo er for og med gravide, det er meeeget stille og roligt og der bliver taget hensyn. Du vil sikkert også opleve nogle som er lige så langt henne på holdet. ????

  30. juli 2019 kl. 21:53

  Tak for svar. Jeg satser på at kunne dyrke pilates frem til tæt på termin 🙂

  12. november 2019 kl. 07:13

  Hvis der er nogen, der skulle falde over denne gamle tråd, så vil jeg blot lige dele mine erfaringer. Jeg har nemlig taget pilates timer hos både Jordmoderhuset og Cph Pilates og det har været vidt forskellige oplevelser, selvom prisen stort set var den samme (jordemoderhuset  125 kr/75 min) vs cph pilates (125/60 min). Instruktøren var en frisk ældre dame hos Jordemoderhuset, men det forgik i et lille fortættet kælderlokale ude vinduer og de første 20-25 min blev brugt på generel gymnastik-opvarmning og danserytmik til latinmusik. Ikke lige hvad jeg forbinder med pilates, så kan man lige så godt gå til gravidgymnastik. Selve gulvøvelserne/Pilates var fine nok. Hos cph pilates foregår det i et lækkert lokale med god plads og reelle pilatesøvelser, så dette sted vil jeg klart anbefale over det andet. 

  Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.