Close
Log Ind Opret Bruger

gravid med PCO

 • 19 januar 2020, 22:11

  Jeg har i et stykke tid gået og spekuleret på om det kan lade sig gøre at blive gravid med PCO uden behandling. 
  Er der nogen herinde som er blevet gravid uden at have fået behandling for det? Og i så fald hvor lang tid tog det at blive gravid?

  19. januar 2020 kl. 22:20

  Kender mange som er blevet gravid selv om de har PCO 🙂 

  19. januar 2020 kl. 22:29

  på Helt naturlig vis?

  19. januar 2020 kl. 22:35

  Ja helt naturlig kender bare i mine omkreds 3 som blev gravid normal.

  Selv om den ene var overvægtig så blev hun stadig gravid så det ikke umuligt ♥️

  19. januar 2020 kl. 22:47

  Ved du hvor lng tod det har taget dem at blive gravide? 

  Vi har forsøgt siden april, har også fået henvisning til gynækolog, men ville bare så gerne det kunne lykkedes uden ????

  19. januar 2020 kl. 23:05

  Jeg kender en som blev gravid helt naturligt, på trods af PCO. Det tog dem 6 mdr smiley

  19. januar 2020 kl. 23:51

  Er blevet gravid på naturlig vis 2 gange, men begge disse graviditeter gik til grunde i første trimester. Jeg har fuldført 2 graviditeter opnået ved IVF og ICSI.

  20. januar 2020 kl. 09:09

  Jeg er hårdt ramt af pco, men kan få en stabil cyklus ved hjælp af meget træning og ved at holde vægten. Jeg blev også naturligt gravid. Da det ikke ligefrem var planlagt kan jeg ikke sige hvor lang tid det tog????

  20. januar 2020 kl. 13:02

  Jeg blev ups-gravid, eller dvs fordi vi var uforsigtige, og først efterfølgende fået konstateret pcos selvom jeg altid har haft symptomerne. Træning, kost og evt vægttab kan forbedre chancerne meget. Hvis det fortsat ikke lykkes efter nogle måneder så har mange god erfaring med metformin (som udskrives af lægerne) og/eller inofolic. Jeg er pt på metformin fordi træning og kosten ikke har givet resultat endnu med nr 2, og så supplerer jeg med en række kosttilskud. Min læge fortalte at de lige har haft 3 patienter med PCO som efter få måneder med metformin var blevet gravide uden hjælp, og at de ser først at man træner og har fokus på kosten før Metformin overvejes, men at de ser resultater på begge dele. 

  Avatar
  jft
  3. februar 2020 kl. 13:32

  Jeg er en af de normalvægtige PCO-piger, hvor vægttab og kostomlægning ikke har været en del af løsningen og vejen til en graviditet. Jeg er heller ikke insulinresistent, så egentligt burde Metformin ikke fungere for mig, men jeg fik det alligevel udskrevet og det har hjulpet min cyklus til at blive mere stabil og regelmæssig, hvor der før kunne gå 3-4 måneder mellem menstruation. 

  Jeg er nu naturligt gravid og i uge 26.

  Vi forsøgte først 1 år på egen hånd, uden held (hvor jeg ikke vidste at jeg havde PCO), så fik jeg det konstateret grundet manglende menstruation og vi blev sendt direkte i fertilitetsbehandling. Det var vi i et års tid uden resultat, hvorfor vi lagde det på hylden i december '18 da det blev for hårdt for os at være i. 

  Et halvt år efter, i august, blev jeg så gravid helt af mig selv.. 

  Så det kan bestemt lade sig gøre 🙂 Det tog i alt 2,5 år for os. 

  3. februar 2020 kl. 13:45

  venterspændt91 skrev :

  Jeg har i et stykke tid gået og spekuleret på om det kan lade sig gøre at blive gravid med PCO uden behandling. 
  Er der nogen herinde som er blevet gravid uden at have fået behandling for det? Og i så fald hvor lang tid tog det at blive gravid?

  Masser af kvinder med PCO bliver naturligt gravide, nogle kender til deres diagnose, andre finder først ud af det ved senere lejlighed, andre har symptomerne, men bliver aldrig reelt udredt.

  Jeg kender også en PCO-pige, der først blev diagnosticeret, da hun var færdig med børn. Hun har 3 stk. og havde mens max 1 gang om året.

  4. februar 2020 kl. 20:52

  Jeg er blevet naturlig gravid med pco. Vi var i behandling næsten to år og fik vores første barn vha ivf. Efter graviditeten blev min cyklus nogenlunde regelmæssig af sig selv og da vores dreng blev 14 måneder blev jeg ups gravid med hans lillebror ????????

  9. februar 2020 kl. 11:31

  Jeg har pcos og har kun haft menstruation 4 gange i mit liv i en alder af 23 år. Blev gravid med min datter i 2017 kort tid efter opstart på metformin. Stoppede på det efter jeg var blevet gravid. Nu er jeg lige blevet naturlig gravid uden hjælp af metformin trods jeg ikke har haft nogen menstruation endnu efter fødsel. Sidst jeg havde menstruation var i 2015 så vi har været heldig at ramme plet begge gange. Det kan lade sig gøre ????

  2. april 2020 kl. 06:45

  Hej 

  jeg er blevet gravid uden behandling, jeg var startet i behandling og derved blev min mens. Stimuleret til st komme, normalt var den manglende. 
  vi holdte en pause og i pausen blev jeg gravid. 
   

  men for os tog det desværre 3 år med den første og måske er jeg gravid iden har mange symptomer og testet stille positivt igår, men der er gået 6 år med nr.2! 
   

  en hård kam men værd at kæmpe og mist ikke håbet, mir råd er at vi denne gang fra de andre gange sexede 3 dage efter mens, og hver 2/3 -dag. 
   

  ønsker dig meget held og lykke ????????????

  2. april 2020 kl. 23:14

  Hej med dig 🙂 

  Jeg har pco, også sådan i rimelig stærk grad (skægvækst, overvægt og uregelmæssig cyklus). Jeg blev gravid med min søn på 2 mdr. uden hjælp. Jeg tror det var en kombination af at min mand har god sædkvalitet og at jeg virkelig ikke regnede med det. Men det er helt klart ikke umuligt! 

  Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 20 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.