Close
Log Ind Opret Bruger

Gravid eller ikke gravid??

 • 23 januar 2019, 18:19

  Jeg bliver simpehlthen nød til at få hjælp fra jer skønne kvinder herinde, jeg er lidt ny i alt det her. Jeg står i den her situation hvor jeg er blevet i tvivl om jeg er gravid, jeg og kæresten har besluttet at stoppe på p-piller tilbage i oktober 2018 og bare lade naturen gå sin gang. problemet for mig er at min menstration er enormt ureglmæssig og er faktisk kun blevet mere ureglmæssig siden jeg stoppede på p-piller, min menstration kan være en 1 eller halvanden forsinket. 

  men men men, min sidste menstration sluttede den 25/12-18 og har ikke haft den siden. Jeg har lagt mærke til at jeg har mere udflåd(hvidt) end jeg plejer, kvalme når jeg lugter til noget bestemt mad og semi ondt i maven som om der kommer mens – men igen blod. Jeg har taget en graviditets test som testede negativ så føler mig mega forvirret for selvfølgelig har jeg været inde og læse omkring symtomper der vil opstå når man er gravid og de mest normale har jeg slet ikke oplevet. 

  nu er mit spørgsmål, er der nogle af jer kvinder der har oplevet lignene symtomper inden i blev gravide, måske kan afhjælpe mig med og få mere forståelse for hvad der sker eller komme med gode råd til hvad jeg kan gøre for at blive klogere på hvad der sker??

  håber i kan hjælpe mig <3 

  23. januar 2019 kl. 18:21

  Når du har taget en negativ test, er oddsene nok for, at du ikke er gravid.

  Til gengæld ved jeg, at ppiller kan lave rod i cyklus en del måneder frem i tiden. 

  Det kan også være, du måske har pco? En typisk grund til uregelmæssig cyklus og manglende mens. 

  23. januar 2019 kl. 18:27

  Mange tak for svar 🙂 

  Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.