Close
Log Ind Opret Bruger

Gravid efter at have mistet

Tagget: 

 • 28 juni 2022, 19:02

  For at gøre en lang historie kort, så har jeg en søn fra 2018. I januar 2020 blev jeg gravid igen, men mistede i uge 8 (SA).. I november 2020 blev jeg atter gravid. Denne gang gik det dog helt galt.. vi fik dårlige tal til NF. Det resulterede i en moderkagebiopsi og efterfølgende fostervandsprøve.. Alt endte godt, da vi fik positive svar retur fra fostervandsprøven. Men lykken var kort. Til misdannelsesscanningen levede vores baby ikke længere og jeg måtte igennem en abort 🙁

  Vi har forsøgt at blive gravid siden maj 2021 og endte i fertilitetsbehandling efter eget ønske i november 2021.. Sagen er nu den at jeg ENDELIG er blevet gravid! (Er 4+6) Jeg var virkelig lykkelig, da jeg så de to fine og meget tydelige streger.. Men de sidste par dage er jeg bare blevet ramt af en utrolig frygt for at det går galt igen.. Jeg føler angst og kan ikke glæde mig over gravidteten.. Jeg har endda behov for, at tage graviditetsteste hver anden dag for at tjekke at stregerne ikke bliver mere utydelige.. Jeg vidste godt at en ny graviditet ikke ville være nem, men det er helt forfærdelig at være i.. jeg glæder mig til NF og alligevel frygter jeg NF.. jeg er SÅ bange for scanningen!!

  jeg ved ikke helt hvor jeg vil hen med det her indlæg.. har bare brug for at få lettet mine tanker og ikke mindst måske hører fra nogen som har stået i en lignende situation hvor det endte godt 🙂

  28. juni 2022 kl. 19:28

  Åhh føler med dig ❤ hvis jeg var dig vil jeg simpelthen vælge en privat scanning. Og gerne nogle stykker inden nakkefoldsscanning. Jeg ved godt frygten for nakkefoldsscanning, men at gå rundt at teste graviditetstest kan også gøre en kuller. For mig har jeg haft brug for at se det lille spir. Fortæl her din frygt til skanninger og de er vant til at håndtere kvinder der går med disse tanker. Jeg har selv været til tryghedsscanning i uge 8 og skal igen i uge 11 og igen til nakkefoldsscanning. Ønsker alt held og lykke!

  28. juni 2022 kl. 19:31

  Først og fremmest stor tillykke med graviditeten❤️
  – forstå godt du nervøs, jeg mistede første gang i sep 2021 ca 6 uger henne. Anden gang fik jeg tidelig scanning fordi jeg var så nervøs, og det vidste sig vi ventede os tvillinger men der vsr intet hjerteslag.. så jeg mistede dem i uge 9 ca. Jeg var helt ødelagt.
  Blev gravid igen nogle måneder efter, hvilket gjorde mig så glad og samtidig så bange og jeg turede ikke rigtig glæde mig, fordi jeg nærmest forventede det ville få helt galt🙃

  fødte min skønne dreng januar i år. 😊🌸

  – Men ja hele i graviditeten sad frygten lidt i mig 😓

  Så jeg forstå dig 100%. Fortæl sin jordmoder om det , de plejer være søde til at give lidt ekstra opmærksomhed omkring det og evt ekstra scanninger for tryghed. Håber du for en skøn graviditet ❤️ Masser kram til dig .

  28. juni 2022 kl. 19:46

  Da vi har været tilknyttet en fertilitetsklinik skal vi til en scanning, hvor jeg vil være 8 uger henne 🙏🏻 Jeg har haft min læge med i alt og hun gør alt for at presse ekstra scanninger igennem.. jeg har dog også selv overvejet at betale for egne scanninger. Hvor tidligt kan man begynde at scanne? Jeg er ret grøn på området, da graviditeten med min søn gik som smurt

  28. juni 2022 kl. 19:50

  Åh ha sikke nogle oplevelser du også har i bagagen 😞 det gør mig så ondt når andre oplever det, da jeg ved hvor ondt det gør..

  jeg håber virkelig at alt er godt denne gang 🤞🏻 Det skal det bare! Jeg kan ikke overskue flere aborter..

  Jeg er også ekstrem opmærksom på min krop konstant.. har ikke mange graviditets symptomer 🙈 har jeg aldrig rigtig haft.. men alligevel kan det godt bekymre mig.. åh ha.. alle de tanker..

  Tak for dine ord 🥰 jeg vil prøve at nyde det lidt mere..

  28. juni 2022 kl. 19:52

  Da vi har været tilknyttet en fertilitetsklinik skal vi til en scanning, hvor jeg vil være 8 uger henne 🙏🏻 Jeg har haft min læge med i alt og hun gør alt for at presse ekstra scanninger igennem.. jeg har dog også selv overvejet at betale for egne scanninger. Hvor tidligt kan man begynde at scanne? Jeg er ret grøn på området, da graviditeten med min søn gik som smurt

  6+0 🥰🥰

  28. juni 2022 kl. 21:13

  Stort tillykke med graviditen ❤️

  Det her er min 3. Graviditet men første barn. Det eneste der har kunne give mig har været tryghedsscanninger. Jeg har slet ikke kunne finde ro og nyde min graviditet og jeg har stadig lidt svært ved det selvom jeg er i uge 28 nu. Jeg forstår godt din bekymring, jeg krydser fingre for at hele går som det skal 🤞🏼❤️

  29. juni 2022 kl. 05:13

  Vi har mistet 3 gange lige efter hinanden, og er nu gravid for 4. Gang. Jeg er 23+2, og alt ser fint ud.
  Vi har været til 2 tidlige tryghedsscanninger, som vi fik tilbudt ved sygehuset vi blev udredt hos. Det gav en form for tryghed, at vi for første gang nogensinde var nået så langt og kunne se liv. Det gav os også et stort håb om, at det nu var lykkens gang.
  Jeg var meget bekymret i starten for, om vi nu endnu engang ville miste. Men da jeg begyndte at få det ekstremt dårligt (Hyperemesis), var det lidt som om jeg slet ikke kunne tænke at der skulle gå noget galt.
  Derudover betalte vi selv for en kønsscanning 14+4, og om 14 dages tid skal jeg til 3D/4D scanning 🥰

  Stort tillykke med graviditeten! Sender en masse positive tanker, og krydser for at den lille spire bliver hængende denne gang! ♥️🤞

  30. juni 2022 kl. 17:53

  Først : stort tillykke med graviditeten ❤️.

  jeg har en søn fra 18, og sidste år, skulle lillebror være kommet d 16 juli, desværre blev han dødsfødt slut februar 21, min moderkage havde løsnet sig.

  jeg er gravid igen, og er nu 37+3, hele vejen igennem har været fyldt med frygt, jeg har frabedt mig babyshower osv, kan slet ikke klare tanken om at det stadig kan gå galt.

  nu kommer den nye lillebror snart, og tror ikke frygten slipper, så længe han ikke er i mine arme.

  jeg håber det bedste for jer, og prøv at nyd at du er gravid, trods frygt. Det hjælper nogengange ❤️

  1. juli 2022 kl. 10:53

  Kære Simone,

  Jeg tror vi har været i kontakt med hinanden før, dit forløb lyder rigtig meget som mit, da jeg mistede min søn i uge 20 i 2019.

  Mit bedste råd vil være at snakke med andre om din frygt, og måske især nogen som kender til din angst og frygt. Du er velkommen til at skrive til mig ❤️ for mig personligt gav flere scanninger ikke ekstra tryghed. Det havde min søn ikke overlevet af.

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.