Close
Log Ind Opret Bruger

Gravid efter abort

 • 1 februar 2022, 16:51

  Hej alle,

  Er ved så småt at være ude på den anden side efter spontan abort opdaget i 9+6, hvor det var gået til i 7+5 😔

  Havde igår en styrtblødning og måtte lige forbi hospitalet, gik heldigvis over af sig selv og de mener at det var selve aborten, som der skete der grundet den mængde og masse der kom ud. Så nu bare kontrol på torsdag og tjek at alt er som det skal være.

  Så er det bare at komme i cyklus igen og vi er begge herhjemme enige om at der skal laves en ny baby.

  Det er forbundet både med glæde og angst, for tror ikke at jeg kan bære hvis det ikke skulle gå igen 😬 Alle siger dog at der er gode odds for at 2. graviditet går helt uden problemer og vi godt kan forvente en lille en i slutningen af 2022 eller starten af 2023 🙏🏻

   

  Hvad er jeres erfaringer?

  1. februar 2022 kl. 17:31

  Jeg blev gravid i første cyklus efter min abort i oktober 🙂 Var 8+2. Jeg er i dag 12+2 og har NF i morgen. Jeg har taget tre tryghedsscanninger denne gang, fordi jeg self. var mere nervøs, men selve graviditeten føltes også mere “rigtig”. Så det har i sig selv givet en helt anden ro.. Håber det lykkedes hurtigt igen for jer!

  1. februar 2022 kl. 18:21

  Jeg følger lige spændt med 🤞🙂 jeg var igennem en ma I december og har forhåbentlig min første mens nu 🤞

  1. februar 2022 kl. 18:34

  Jeg blev gravid i første cyklus efter min abort i oktober 🙂 Var 8+2. Jeg er i dag 12+2 og har NF i morgen. Jeg har taget tre tryghedsscanninger denne gang, fordi jeg self. var mere nervøs, men selve graviditeten føltes også mere “rigtig”. Så det har i sig selv givet en helt anden ro.. Håber det lykkedes hurtigt igen for jer!

  Ej hjor dejligt for dig/jer – det var da rigtig hurtigt efter.

  Vi har tænkt os bare at hygge så tit vi har lyst, når jeg engang er klar fysisk og så håbe på at det sker hurtigt

  Blev ret hurtigt gravid her min første gang, helt uden vi fulgte cyklus med test eller noget, stoppede med p piller i august og blev gravid i november.

  Så håber lidt på at vi er lige så heldige nu, hvis ikke heldigere og det så bliver en fuldbyrdet graviditet denne gang. Vi er blevet lovet af lægen, at hun vil lave henvisning til flere scanninger undervejs, netop for trygheden skyld

  1. februar 2022 kl. 18:53

  Jeg havde en MA i februar 2021 9+5 hvor fosteret var gået til uge 7.

  7 måneder efter var jeg gravid igen (september) men mistede allerede 4+5.

  3 måneder efter var jeg gravid igen (december) og er nu 8+5 og har set hjerteblink for nogle dage siden. Har det meget gravidt med kvalme, det gør af en årsag jeg tror på det denne gang.

  Det er mit forløb, håber 3. gang er lykkens gang!! Og at du bliver hurtigt gravid!

  Ps. Min første cyklus efter begge tab drillede, men derefter kørte det normalt med æl og mens ❤️

  1. februar 2022 kl. 19:24

  Jeg havde en MA i februar 2021 9+5 hvor fosteret var gået til uge 7. 7 måneder efter var jeg gravid igen (september) men mistede allerede 4+5. 3 måneder efter var jeg gravid igen (december) og er nu 8+5 og har set hjerteblink for nogle dage siden. Har det meget gravidt med kvalme, det gør af en årsag jeg tror på det denne gang. Det er mit forløb, håber 3. gang er lykkens gang!! Og at du bliver hurtigt gravid! Ps. Min første cyklus efter begge tab drillede, men derefter kørte det normalt med æl og mens ❤️

  Virkelig ked af at høre at du tabte igen – det er netop det jeg frygter og prøver at sige til mig selv, at det sker ikke og jeg nok skal blive gravid hurtigt når vi først kommer i gang igen

  Hvor skønt med din nuværende graviditet – håber det bedste for din lille spire ❤️

  1. februar 2022 kl. 19:31

  Jeg skal i denne måned også første at lave en min første baby efter nu 2 spontane aborter i træk inden for 3 måneder. Jeg mistede første gang i september 2021, 6+6 henne og igen start december 2021 8+6 henne. Jeg er nu i “halv udredning” som jeg selv kalder det, og jeg ville også blive fulgt oftere og blive tilbudt progesteron tilskud i en kommende graviditet.

  Men denne her gang er også forbundet med en opgivenhed på forhånd, ift. at jeg ikke tror på det ville lykkes mig, på trods af at jeg også bliver nemt og hurtigt gravid. Mit sidste tab har sat sig meget dybt i mig og jeg er nu også gennem mit forsikringsselvskab blevet tilbud en psykolog.

  1. februar 2022 kl. 21:39

  I 2020 var jeg igennem en MA. Opdaget i 10+2 fosteret svarede til 6+2

   

  Jeg fik kirurgisk abort 22. Maj, testede igen positivt 18. Juli

   

  Her ventede vi tvillinger, men mistede den ene i uge 9. Men har nu en dejlig tumling på 10 mdr❤

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.