Close
Log Ind Opret Bruger

Gravid og agility

 • 17 marts 2008, 16:12

  Jeg er kun lige i begyndelsen af en graviditet ( er i uge 5) da jeg har to konkurrence hunde som jeg løber agility med, så ville jeg hører jer, om dette kan være skadeligt for barnet ??

  (agility er hvor hundene skal løbe en bane, og føreren guider den igennem)

  14. juli 2008 kl. 00:01

  Jeg håber du stadig holder dig løbende……

  Jeg dyrker agility på rimelig højt plan og er også gravid. Er lige hjemvendt efter et stort stævne med deltagere fra 14 lande. Jeg kan stadig løbe med, men føler mig pga vægtforøgelse osv lidt hæmmet ift normalt (+ 15 kg)

  Dog lykkedes det mig at vinde en klasse med ca 40 deltagere og blive nr. 2 i en klasse med 70 deltagere (deriblandt landsholdshunde fra ind- og udland).

  Som agilityudøver på højt plan vil jeg bare lige kommentere Gittes indlæg om at man skal bevæge sig mindre på top-plan. Det er ikke helt sandt…….  Og i så fald, så skal du bevæge dig endnu hurtigere for at kunne guide hunden. Men for at besvare spørgsmålet, så er sporten uskadelig for gravide, forudsat at du ikke;

  • Falder på banen i løb
  • Får smerter i bækken
  • bliver utilpas

  Min jordemoder synes i hvert fald, at det er helt fjong at jeg klør på. Med 13 dage til termin har jeg nu ikke planlagt flere agility-aktiviteter inden termin.

  Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.