Close
Log Ind Opret Bruger

Hvornår grav. efter sa

 • 7 marts 2004, 13:16

  Hej alle
  Jeg er desværre ikke endnu i helt samme situation som jer.Jeg er nemlig ikke gravid. Dog har jeg haft en sa, og fik en udskrabning for en uge siden.
  Nu vil jeg så gerne høre jer: Hvad fik I at vide om hvornår I måtte forsøge grav igen??Jeg har fået lidt forskellige beskeder fra forskellige læger, og er derfor i tvivl om, havd jeg skal tro på.
  Efter udskrabningen sagde de inde på Skejby, at de anbefalede, at jeg ventede til efter første mens med grav, men hvis jeg blev det inden, gjorde det heller ikke noget!!?????????
  Min egen læge, siger kroppen alligevel først bliver gravid, når den selv er klar.
  Jeg er altså lidt i syv sind mht. hvad jeg skal gøre. Er der nogen risiko forbundet med, at blive gravid inden mens, når man har ahft en sa??
  Hvad fik I andre besked på og hvad gjorde I??
  Rigtig god søndag herfra.
  KH FM

  7. marts 2004 kl. 14:45

  Hej Fiberg Madsen

  Da jeg havde min første SA i oktober mdr fik jeg at vide at vi kunne starte op efter første mens var overstået. Jeg har hørt flere sige at grunde til at de siger det er for så er det lettere at beregne en evt. ny termin når de har en mens at gå efter. Nogen siger også at det faktisk er lettere at blive gravid lige efter en SA fordi kroppen er i graviditets mode, men det ved jeg altså ikke.
  Vi tog den med ro da min mand lige skulle tænke over om han havde lyst til at prøve igen.
  Jeg tror det er vigtigt at du føler på dig selv hvornår du er klar, for jeg tror på at kroppen først tager i mod en graviditet når den er klar.

  Knus
  Betiina

  7. marts 2004 kl. 15:56

  Hej FM !
  Jeg har selv aborteret 2 gange, hver gang i 7 uge !
  Jeg fik af vide efter hver abort, at jeg skulle vente 3 menstruationer før vi forsøgte igen. Aborten var den ene. MEN… -jeg aborterede alligevel, også selvom jeg fulgte lægen råd. Så jeg har talt med en del om det, bl.a. også en hos sundhedstyrelsen.
  Jeg er kommet frem til, at ens krop skal nok selv sige fra !
  Min læge har lovet mig nu, at når og hvis jeg er heldig at blive gravid igen, bliver jeg henvist direkte til det hospital jeg er knyttet til, så de kan følge mig.
  Han har nemlig ikke mulighed for at tage de prøver m.v., der åbenbart skal til for at se hvad der går galt!
  Min læge mener, at jeg muligvis mangler noget for at holde på embryoet!
  Min kæreste og jeg prøver nu og krydser hvad der krydses kan !
  Alt held & lykke !

  7. marts 2004 kl. 17:00

  hej fm

  jeg har haft tre sa i alt,og efter den første fik jeg at vide at vi kunne prøve igen når vi var pararte, efter 2 mdr var jeg gravid igen og har i dag en datter på 3 1/2år
  de sidste to gange har vi os bare gået igang med det samme bagefter,men har desvære endt skidt efter sidste gang er der gået over et år inden jeg blev gravid igen ,så mit råd er begynd når i er pararte til det selv kroppen bliver først gravid når den er klar til det..
  og held og lykke næste gang..

  knus jeannette

  8. marts 2004 kl. 12:17

  da jeg havde en spontan abort ved min første graviditet i 1979. Så jeg blev gravid igen med det samme, jeg nåede ikke at få min mens. Jeg fik en søn og har siden fået 3 til (den sidste 1 1995) uden problemer. Jeg vil gerne have en sidste inden det er for sent, men har nu prøvet uden resultat i 2 år. Jeg fik blev gravid med den første da jeg var 16 år, derfor kan jeg godt nå en til.

  Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.