Close
Log Ind Opret Bruger

Gråd ved putning – 4 mdr

 • 16 april 2022, 16:41

  1. Hej med jer,

  Jeg har hårdt brug for at vide, om der er andre der har oplevet denne problematik.

  Min søn på 4 mdr, har altid været svær at få til at falde i søvn. Det har dog været bedre i meget korte perioder. Han bliver puttet i slyngevugge og barnevogn om dagen.

  Det ændrer sig dog hele tiden, hvad man skal gøre for at få ham til at finde ro og falde i søvn i hvert fald i slyngevuggen. Så skal den hoppe op og ned imens man synger, så dur det pludselig ikke. Så skal man tænde støvsugeren, og så dur det heller ikke. Så skal den svinges fra side til side osvosv. Nu er vi så kommet ind i en periode, hvor vi skal sidde bagved vuggen og synge med melodi til. Det er dog egentlig ikke det, som er det store problem.

  Han er kommet ind i en periode nu, hvor hver gang han bliver lagt ned i vuggen, så skriger han og græder helt vildt. Vi bliver nødt til at stille os bagved den og tysse og synge, for hvis vi er foran vuggen skriger han endnu mere. Jeg tænker det muligvis er fordi, at han vil op.

  I barnevognen græder han ikke med det samme, men det kommer efter man har gået lidt tid med ham.

  Ved putning til natten er den også gal, og hvis han ikke vil tage flasken, som han falder I søvn til om aftenen, så græder og græder han.

  Vi kan oftest til sidst godt få så meget ro på ham, at han kan falde i søvn de forskellige steder, men det er ofte en kamp og det gør så ondt i hjertet hver evig eneste gang. Jeg aner simpelthen ikke, hvad jeg skal gøre. Han falder ikke I søvn hos os og føler vi har prøvet alt.

  Er der andre der har prøvet det?

  Hilsen en meget ulykkelig mor

  16. april 2022 kl. 18:52

  Årh, det lyder godt nok hårdt. Jeg tænker, at I gør det så godt I kan. Har I prøvet at få ham til at falde i søvn i en vikle eller bæresele?

  17. april 2022 kl. 08:24

  Han gider desværre ikke rigtig vikle eller bæresele /:

  17. april 2022 kl. 09:26

  Har I prøvet at putte med lidt kortere intervaller? Vi havde lidt samme udfordring med vores første barn og fandt ud af det var fordi hun nåede at blive overtræt inden vi puttede hende. Hvis vi puttede inden hun begyndte at virke træt/ved de første små tegn gik det meget bedre.

  18. april 2022 kl. 06:59

  Vi har både prøvet kortere og længere med samme resultat)-:

  18. april 2022 kl. 08:13

  Jeg ville forsøge at lave de samme rutiner ved putning og så bare blive ved. Det bliver nemmere, alt er bare en fase 🙈

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.