Close
Log Ind Opret Bruger

Hvad gør jeg med min uddannelse ??

 • Avatar
  Anonym
  7 april 2011, 11:34

   Hej Piger derude 🙂

  Jeg er blevet optaget på noget GS (Gym. supplering – fordi jeg mangler Kemi ) jeg vil gerne optages på bioanalytiker (Drømmeuddannelsen 😛 ) og hvis jeg gør det så ville jeg jo gerne kunne begynde og derefter gå på barsel – jeg skal føde i starten af december og er forvirret over om jeg bare skal glemme tanken om at begynde på mit drømme studie?

  Kan i hjælpe mig – har prøvet at læse inde på SU’s hjemmeside men forstår ikke hvad de forskellige ting betyder i "virkeligheden" 🙂 

  Håber i kan hjælpe 🙂

   

  Kram 

  11. april 2011 kl. 16:33

  Spørgsmålet er, hvor meget får du udaf det? Når du at gøre dit supleringsfag færdigt?

  Hvis du føler dig udrustet til at gå i skole samtidig med din graviditet, kan jeg ikke se noget problem i det. Og du kan også sagtens vælge at gå på barsel i forbindelsen med skolen. Det vil i hvertfald være en kæmpe fordel i forhold til su.

  Jeg er selv gået på barsel 6 uger inden mine eksamner, men jeg er stadigvæk skrevet op til eksamnerne. (Jeg kunne bare ikke holde ud at gå i skole hver dag) Du har 12 ekstra su klip når du er gravid/skal have barn. Dvs, hvis du vælger at gå på barsel, starter dine klip derfra også får du stadigvæk din su selvom du ikke går i skole. Hvad er det du er i tvivl om i forhold til din su?

  Prøv at snakke med dem fra skolen, de kan ofte give nogle svar på det. Ellers er du velkommen til at spørge mig, jeg har også kæmpet mig rundt omkring su’en og barslen, så jeg har lidt styr på det efterhånden.

  Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.