Close
Log Ind Opret Bruger

Hvordan gør I med flaske om natten?

 • 4 august 2010, 12:07

  Er helt ny i flaske/mme-verdenen, så jeg kan virklig bruge nogle råd og fif.

  Hvordan varmer I flasken om natten? Tager I den lille med i køkkenet imens eller bliver de i sengen? En fra min tidligere mødregruppe fortalte at hun havde flasken til at ligge i fodenden af sengen, så den var klar når sønnen vågnede. Men skal mælken ikke stå på køl? Den sidste uge har jeg brugt færdige mme-brikker men nu har jeg købt noget pulver i stedet.

  Jeg har købt nogle flasker fra NUK i kvickly, fordi suttehovedet minder om hendes sutter, men nu har jeg opdaget at de ikke må komme i mikroen pga eksplosionsfare! Det nåede jeg dog at gøre et par gange (uden uheld) De er af plastik så jeg kan ikke lige se/forstå hvorfor de skulle kunne eksplodere! Men det betyder at jeg er nød til at varme dem i vandbad (=tidskrævende om natten!)

  Og lige et bonusspørgsmål Hvor meget mme får jeres børn inden sengetid? Emma sluger snildt 200ml inden sengetid og 200 igen senere på natten.

  Hilsen Laila

   

   

  31. august 2021 kl. 15:35

  T

  31. august 2021 kl. 20:52

  Jeg har købt mig en rigtig god termoflaske, om aftenen temperer jeg vandet, hælder en kop kogende vand i et stort krus og derefter koldt vand og så over i flasken. Sætter stegetermometeret i flasken og fylder i og hælder fra indtil jeg har 40 grader. Flasken er super god til at holde temperaturen hele natten. Har to sutteflasker klar med pulver i, bruger lidt lys fra mobilen når jeg hælder vand i sutteflasken på natbordet når det er tid, så behøver jeg ikke stå op, tremmesengen er placeret ved siden af sengen. Ved ikke om du kan bruge det til noget men her fungerer det super godt..

  31. august 2021 kl. 20:59

  Hvor meget der bliver drukket er lidt forskelligt, der må man prøve sig lidt frem, jeg laver gerne en lidt større portion og så bliver det resterende bare kasseret om morgenen. Mit barn på 7 md drikker F.eks. gerne 160mm to gange om natten. Hellere kassere lidt og så få en nat så uforstyrret som muligt, synes det fungerer godt at barnet ikke vågner alt for meget ☺️

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.