Close
Log Ind Opret Bruger

Hvad gør jeg ?

 • 22 maj 2006, 08:45

  Hej

  Jeg har PCO men fik i december 2004 en dejlig søn på naturlig vis.

  Efterfølgende har jeg ikke fået mens før i sidste måned- dvs næsten 1½ år efter. Nu vil
  jeg rigtig gerne snart have en til og jeg tog derfor kontakt til min gynækog som gave mig noget
  medicin der skulle få gang i cyklus. MEN inden jeg kom igang, fik jeg mens på naturlig vis, hvilket har holdt mig lidt tilbage for at gå i gang med behandling.

  14 dage efter havde jeg ÆL tegn (stik i siden mv), men min mens er ikke kommet her og jeg er nu gået
  en uge over tid. Jeg har i stedet haft lidt rødligt udflåd hvilket jeg ikke synes at kunne genkende. Er det nogle der ved hvad det kan være?

  Jeg har taget en test, og jeg er IKKE gravid. Jeg har iøvrigt heller ikke nogle graviditets tegn.

  NU kan jeg ikke finde ud af om jeg skal starte på behandlingen eller ville  et stykke tid for at se hvad der sker.  Problemet med PCO er jo,  at man aldrig kan regne med noget som helst. Der kan jo gå måneder mellem mens, og dermed nedsætter det jo muligheden for graviditet. Det taler jo for at gå i gang med behandlingen .

  På den anden side, ville det også være at foretrække at blive gravid på naturlig vis.

  Hvad ville I gøre?

  Hilsen

  Emma

  Avatar
  Anonym
  22. maj 2006 kl. 10:13

  Og ville tage kontakt til min gynækolog igen, hvis det var mig. Hun kan scanne dig eller tage en blodprøve for at være 100% sikker på at du er eller ikke er gravid nu. Og hvis du ikke er det, ville jeg tage imod det medicin der sætter gang i din cyklus, så du får dine menstruationer regelmæssigt. Det er ret vigtigt for kroppen at få de månedlige blødninger, hvis man ikke er gravid. Jeg gik Alt for længe Uden at få menstruation, og det resoulterede i at jeg fik celleforandringer i livmoderhalsen :-S Og det kan jo udvikle sig til kræft, så jeg blev ret bange…. Så hvis det var mig, ville jeg nu tage til gyn igen og få lagt en plan over hvordan osv 🙂

   

  Held og lykke.

   

  Knus Solei

  24. maj 2006 kl. 14:09

  Hejsa!

  Jeg havde menstruation, dog meget uregelmæssigt, med 28-48 dage i mellem. Det viste sig at jeg havde PCO. Åbenbart kan man godt have menstruation uden at have ægløsning. Min gynækolog sagde at den manglende ægløsning var skyld i at menstruationen var så uregelmæssig. Så selv om du har fået menstruation naturligt, så synes jeg at du skal fortsætte behandlingen. Det afhænger selvfølgelig nok også lidt af hvilken behandling du er i. Jeg fik metformin. Som Solei skriver, snak med din gynækolog hvis du er i tvivl.

  Mvh Bumle (22+3)

  Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.