Close
Log Ind Opret Bruger

Gode idéer til polterabend – for en gravid!

 • Avatar
  Anonym
  10 februar 2010, 12:50

  Hej piger

  Min søster skal giftes i slutningen af maj og jeg skal selvfølgelig planlægge noget polterabend til hende. Hun er ikke typen, der har lyst til amssage/ansigtsbehandling eller lign. når vi andre bare skal vente på at hun er færdig. Så jeg skal finde ud af noget, som vi alle kan være med til. Indtil videre har jeg følgende idéer:

  • Brunch
  • Keramik – hvor vi skal lave vores egne krus, som så bliver brændt og glaseret hvorefter min søster får et minde fra os alle sammen.
  • Minigolf
  • Evt. dildoparty – kan ikke lige finde ud af om det er noget for min søster

  Er der nogle af jer, der bare har alletiders idéer, så min højgravide søster (på det tidspunkt) kan få en helt fantastisk dag?

   

  2. maj 2022 kl. 09:00

  Har selv haft stor succes med at indspille en sang i et musikstudie og dansekursus. Mange timers sjov både for gæster og brud.

  Mvh.

  Signe Bailey
  Clayform

  2. maj 2022 kl. 10:05

  Jeg var til et polterabend, hvor vi lagde ud med keramik. Det var vildt hyggeligt og overraskende svært :-p  Det gav i hvert fald mange gode grin over, hvordan vores endelige resultater blev.

  Har ikke selv prøvet Dildoparty, men jeg ville personligt synes det var ret akavet. Den striber jeg fik som overraskelse til mit eget, var virkelig grænseoverskridende og slet ikke morsomt. Det er selvfølgelig noget andet end Dildoparty. Du kender din søster godt, så hvis hun generelt er til det lidt “vildere” indhold, kan I sagtens kaste jer ud i det. Hvis hun som mig er lidt mere “sippet”, kan det være, I skal prøve med noget Go-boat sejllads, Polefitness, Dansetimer e.l. 🙂

  3. maj 2022 kl. 20:58

  Hvad med escape room?

  Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.