Close
Log Ind Opret Bruger

glucose test

 • 11 marts 2021, 16:37

  Ja som overskriften siger har jeg været inde og få lavet min 1. glucose test. Da mit BMI er over 30 og min farmor havde sukkersyge er jeg så heldig at skulle have ikke bare en men to test. Det var nu ikke så slemt som jeg frygtede, hun puttede lidt citron i og så gled det ellers ned. Havde frygtet værre. 
   

  Men ville egentlig høre om andre også oplever at være helt kvæstey bagefter. Har følt som om jeg blev kørt over af en lastbil. Hovedpine og så ubeskrivelig træt resten af dagen, selv om jeg skyndte mig hjem og få noget mad har jeg følt mig helt færdig hele dagen. Andre der har prøvet det. 

  11. marts 2021 kl. 16:40

  Jep.. Mit blodsukker var også helt fucked hele resten af dagen, og jeg var SÅ sløv begge gange. Var også den heldige "vinder" af to omgange test. Tror det er helt normalt, har hørt om andre, der har haft det lige så. Og det har ikke nødvendigvis noget at gøre med, om man har graviditetssukkersyge. Jeg slog i hvert fald ikke ud på blodprøven.

  11. marts 2021 kl. 16:40

  Jeg havde også hovedpine efter de tre tests jeg fik lavet. Jeg duer bare ikke til at faste!

  11. marts 2021 kl. 18:58

  Jeg havde det også skidt resten af dagen, men tror egentlig det havde rigtig meget at gøre med, at man skulle faste. Det duer jeg bare slet ikke til. Jeg fik godt nok kun den sene test i uge 28, da jeg kun havde en risikofaktor (Også en farmor med sukkersyge). Jeg slog desværre ud på testen, men havde et mega nemt forløb derefter. 

   

  11. marts 2021 kl. 19:10

  Tror også det er det med at man hverken vådt eller tørt for jeg fik svar på test med dee samme efter de 2 timer og ingen udslag. Stod op kl.7 og kom først hjem og spise kl. kvart i 11. Så det har kørt min krop helt ud. Har slet ikk kunne finde energi igen og haft hovedpine. 
   Men vildt så meget det betyder at man har fastet. 

  11. marts 2021 kl. 20:02

  Næste gang husk lidt mad i en pose med

   

  man bliver træt kvæstet osv 

  man faster så ryger ens blodsukker op med turbo pga glukosen. For derefter at falde med et brag

  det er en hård test men man overlever føler dog med dig

  11. marts 2021 kl. 20:10

  Ja overlever gør man helt sikkert og følte slet ikke det var slemt at drikke det på nogen måde. Blev bare sådan nysgerrig og overrasket over hvor meget man blev træt fordi man havde fastet 

  Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.