Close
Log Ind Opret Bruger

Glaze på kage… Hjælp!

  • 7 marts 2018, 20:19

    Godaften! 

    Jeg har forsøgt mig nogle gange med at glaze en moussekage. Den bliver super flot og blank, men så snart den begynder at tø, bliver glazen mat. Hvordan undgår jeg det? 

    Har virkelig brug for hjælp! smiley

    8. marts 2018 kl. 06:39

    Har aldrig oplevet at glaze bliver mat. Er du sikker på du putter alle de rigtige ingredienser i?  Prøv evt en anden opskrift? smiley

    8. marts 2018 kl. 07:12

    Jeg bruger en opskrift hvor der sødmælk, glukosesirup og sukker bliver varmer i en gryde og hældt over hakket hvid chokolade. Og så husblas i og blende. Køler det ned til ca. 32-35 grader og hælder over. Det bliver spejlblankt og super flot, men efter en times tid, er glazen mat. Altså stadig sådan flot og kan godt skinne lidt, men hvis du sammenligner med det der løber af kagen.

    det er som om der dannes noget kondens?

     

     

    8. marts 2018 kl. 08:12

    Tja, det var da mærkeligt, men har som sagt aldrig prøvet at det bliver mat før. Håber du får skinnene kager snart.

    8. marts 2018 kl. 08:46

    Tak.

    Hvad går du når du har glazet en kage? Altså den er frossen ik? – Sætter du den så på køl og tør eller lader du den stå fremme?

     

    8. marts 2018 kl. 09:46

    Det kommer an på hvornår jeg skal bruge den. Men den er altid frossen når der glazes

    Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
  • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.