Glaze på kage… Hjælp!
-
7 marts 2018, 20:19
Godaften!
Jeg har forsøgt mig nogle gange med at glaze en moussekage. Den bliver super flot og blank, men så snart den begynder at tø, bliver glazen mat. Hvordan undgår jeg det?
Har virkelig brug for hjælp!
8. marts 2018 kl. 07:12Jeg bruger en opskrift hvor der sødmælk, glukosesirup og sukker bliver varmer i en gryde og hældt over hakket hvid chokolade. Og så husblas i og blende. Køler det ned til ca. 32-35 grader og hælder over. Det bliver spejlblankt og super flot, men efter en times tid, er glazen mat. Altså stadig sådan flot og kan godt skinne lidt, men hvis du sammenligner med det der løber af kagen.
det er som om der dannes noget kondens?
Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)- Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
-
-
Graviditetsmails
Få Min-Maves daglige mail om din og babys udvikling under graviditeten Debatter
- At miste
- Baby (0-12 mån)
- Babysitting
- Børn (1+ år)
- De kreative forældre
- Debatter opdelt efter landsdele
- Familie
- Fertilitetsbehandling
- Forældregrupper
- Fødslen
- Generelle debatter
- Gravid
- Iværksætternes klub
- Køb og salg
- Lukkede grupper – Blandet
- MM taberklubben
- Om Min-mave
- Ønsker graviditet
- Terminsgrupper
- Vi har BRUG for rene linjer!
-
Tilmeld dig nyhedsbrevet
Ja tak, tilmeld mig Min-Mave.dks ugentlige Nyhedsbrev.
Jeg tilmelder mig også Blognyhedsbrevet samt Særnyhedsbrev, der begge udsendes i ny og næ. Nyhedsbrevet omhandler bl.a. graviditet, familieliv, relevante og nye artikler, samfundsdebatter og konkurrencer. Vi behandler dine personlige oplysninger som beskrevet i vores persondatapolitik, som kan læses her.
- Der er ingen kommende begivenheder.