Close
Log Ind Opret Bruger

Geografisk tunge

 • 18 september 2023, 09:42

  1. Jeg har aldrig haft disse gener på tungen, såsom sviende tunge af og til samt geografisk mønster på tingen der kommer og går nogle gange bliver de bare til de ser svagere ud også opstår det pludseligt igen.

  det komme forbindelse med min graviditet med tvillinger da jeg var i uge 35+ andre der har oplevet noget lignende?

  Idag er mine tvillinger 3 måneder og jeg døjer stadig med problemet.

  18. september 2023 kl. 13:05

  Jeg fik geografisk tunge første gang i forbindelse med corona og har haft det i perioder, nu er jeg gravid ( uge 26 ) og har det stort set hele tiden.

  18. september 2023 kl. 13:09

  Er det sådan at du har søgt læge i forbindelse med dine oplevelser omkring geografisk tunge. Hvis ja hvad siger de at man kan gøre og hved de noget om hvad det er og kommer af?
  Ps mange tak for dit svar

  18. september 2023 kl. 13:48

  Jeg har været ved lægevagten 2 gang jeg havde det og ved egen læge. Har en henvisning til en øre, næse halslæge som jeg ringer til imorgen. Både lægevagt og egen læge sagde at det er geografisk tunge og ufarligt og man kan vist ikke gøre noget ved det. Det kan komme af psoriasis, allergi, hormonelt eller stress. Men jeg tror selv jeg har fået det pga corona.

  18. september 2023 kl. 13:57

  Jeg håber du snart kommer af med det, og håber det samme for mig selv, allermest for min søns skyld, da han kun er to og ikke kan forklare hvordan han har det. Jeg har fået en tid om to uger håber på jeg høre noget der er anderledes så vi kan komme i behandling for det🙏

  jeg vil blive rigtig glad hvis du gad og dele lægens svar omkring hvad han mener hvad det kunne være. Rigtig go bedring herfra🌸

  18. september 2023 kl. 14:02

  Ja det kunne være rart at komme af med det. Så din søn har det også? Skal nok skrive når jeg har været ved øre, næse hals lægen. Du må også meget godt skrive når du har været afsted.

  18. september 2023 kl. 14:07

  Du har fuldstændig fat i noget, jeg blev nemlig også ramt af corona under graviditeten og det samme gjorde min søn på 2 også. Det kan nemlig godt være at corona også har været skyld i det. Jeg lover og vende tilbage når jeg har fået svar fra øre næse hals.

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.