Close
Log Ind Opret Bruger

Fugtskader i barnevogn

 • 14 januar 2022, 19:08

  Hej, står lidt i den trælse situationen at mit barns barnevogn har fået fugtskader:( Har aldrig haft det problem før I dagplejen (i et år) før vi fik ny dagplejer for et par måneder siden. Har lagt mærke til hun ALTID har regnslag på barnevognen om solen skinner, overskyet eller regner den er altid på også når min datter sover i den derhenne. Har kunne læse mig frem til at det kan ske med fugtskader når regnslaget er på hele tiden (tager det altid af når jeg får barnvogen med hjem fredag og stiller den i min mands værksted hvor der er varme på for at den står i tørvejr).

   

  Har i forvejen ikke haft det bedste opstart forløb der da dp lidt trampede over mig og kom med del sidebemærkninger på hvordan jeg burde opdrage mit barn osv. Så har virkelig ikke lyst til at der skal flere knuder på forholdet imellem os nu hvor min datter stadig har et år endnu før hun skal i børnehave. Men mit spørgsmål er vel hvad kan jeg gøre ved det? (Barnevognet har jeg allerede givet den helt store rengøring med rodalon) men hvad med dp? Hvordan kan jeg tage fat i hende uden hun skal blive fornærmet og vi igen kommer skævt ind på hinanden. For vil ikke have min datter forsat skal sove i en barnevogn som får fugtskader da der bliver for lummert fordi det dumme regnslag skal være på HELE tiden.. puha synes sgu det her er så træls

  14. januar 2022 kl. 20:43

  Ville ærlig talt bare sige det som det er. simpelthen sige at det regnslag skal af, medmindre det regner. Og er hun af en anden mening kan hun købe barnevogne hjem til dagplejen hun selv kan behandle som hun vil.
  En barnevogn er en dyr investering og hun skal behandle den ordenligt. 🤷🏼‍♀️

  14. januar 2022 kl. 21:38

  hvilken kommune bor du i? Jeg troede faktisk ikke man måtte sætte børn ud med regnslag for at sove? Så vidt jeg ved er det kun under transport det må benyttes ?

  14. januar 2022 kl. 21:43

  https://www.sst.dk/-/media/Udgivelser/2017/Sm%C3%A5-b%C3%B8rns-sikkerhed.ashx?la=da&hash=4EE9B5ABC519B5F1B5B718DF060C1A3FDD1ACD08
  tjek lige side 18 i Sundhedsstyrelsen retningslinjer – ved flere kommuner også har samme retningslinjer for dagtilbud

  14. januar 2022 kl. 21:54

  Kan du måske tage barnevognen med hjem hver dag? Vil dog sige, at min datters barnevogn altid har stået inde, undtagen når hun sov middagslur i den. Så stod den i læ under et halvtag uden regnslag. Vi har kun brugt regnslag til transport i regnvejl og meget lidt… og efter et års tid, så kom der også lidt pletter ved hovedet i min datters vogn. Den har ikke været i dagpleje. Der købte vi en brugt vogn til at have stående fast. Men min datter er varm og har da også svedt af og til i vognen. Særligt i 18, hvor vi havde hedebølge.

  14. januar 2022 kl. 22:12

  Er der ikke mulighed for at skifte dp?

  15. januar 2022 kl. 01:06

  Vi bor i assens kommune og er ikke sikker på reglerne her angående det.

  15. januar 2022 kl. 01:11

  Det er ikke muligt at skifte dp igen, det vil jeg helst undgå da vi i forvejen har haft mange skift da hendes 2 forrige dp blev begge sygemeldt efter hun havde gået ved dem i ca 1-2 måneder efterfølgende imellem dem blev vi smidt rundt imellem forskellige gæsteplejepladser. Hvilket også er grunden til at jeg prøver at opretholde en god kommunikation og uden for mange knuder med vores nye dp så mit datter ikke skal udsætte for flere skift før børnehave.

  15. januar 2022 kl. 07:09

  Okay øv.

  men tænker det bedste ville være at arrangere et møde med dp, så det ikke bliver en forhastet dialog midt i afhentning af trætte børn. Så man kan få en rolig snak om, hvad man gerne vil have og ikke synes fungerer

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.