Close
Log Ind Opret Bruger

Fryseæg oplægning efter MA i uge 14

 • 1 oktober 2022, 14:35

  Jeg har rigtig meget brug for nogle historier om jeres (fryse)ægoplægninger.

  Jeg har lige været igennem en MA, hvor vores prinsesses hjerte var stoppet med at slå omkring 13+5.. NF-skanning var gået godt (arbejder selv som sonograf)..

  Føler aldrig at jeg bliver mig selv igen.. var igennem det værste forløb der trak ALT for langt ud..
  Først medicinsk abort d. 24. august, hvor jeg fødte hende og derefter kirurgisk udskrab x 2…… fordi det sidste væv ikke var kommet ud selvom de mente det var efter 1. udskrab.. Stoppede først med at bløde for 5 dage siden, og i dag er min egen mens. så startet..

  Skal (hvis alt går godt) have lagt et fryseæg op d. 17. okt. Vi har 2 i fryseren. Vores prinsesse var fra en frisk oplægning og så på immundæmpende medicin..

  Har bare brug for at høre, hvordan jeres erfaring er med fryseægsforsøg..

  På forhånd tak!

  Hilsen en meget fortvivlet mor der synes det hele er alt for hårdt lige nu..

  1. oktober 2022 kl. 15:41

  Har ingen erfaring med æg eller fryseæg.. vil bare sige kæmpe kram! Har selv haft en MA hvor hjertet var stoppet hhv 11+2 og 14+2. Alt så fint ud op til! Det så hårdt 🙁

   

  2. oktober 2022 kl. 01:39

  hej 😀

  Jeg fik taget rigtig mange æg i

  ud, så det blev beslutter at jeg ikke skulle have lagt op frisk i den cyklus. Der gik ca. 2 måneder ( jeg har ikke naturligt en cyklus) så fik jeg lagt æg op. Jeg blev gravid, men mistede i uge 7. Blødte ca. en uges tid, hvorefter jeg påbegyndte hormoner til at lave en cyklus, fik lagt æg op igen og blev gravid igen. Lige nu sidder jeg og ammer min skønne datter på 3 måneder, der kom ud af den graviditet ❤️

  2. oktober 2022 kl. 18:02

  gm16: Tusind tak og så meget i lige måde, er virkelig ked af, at du skulle det igennem og så 2 gange..!! Jeg ved slet ikke hvordan man skal komme videre efter det.. 😢
  Har du fået nogle svar på hvorfor? For det meste finder man jo aldrig ud af det desværre.. Og har du en solskinshistorie med en ny graviditet eller barn?

  havudsigt: Tusind tak for at dele, er ked af dit tab, det slår bare så hårdt, men stort tillykke med din lille prinsesse, det er virkelig det bedste i verdenen  ❤️
  Håber snart jeg kan sidde med endnu en lille bebs i armene 🤞🏻

  2. oktober 2022 kl. 20:25

  Reign – tak❤️ nej ingen årsag desværre .. alt ser fint ud siger det.. hm det ved jeg ikke, jeg er gravid igen (11+1 hvis der stadig er liv).. så vi må se hvad tiden bringer

  3. oktober 2022 kl. 11:43

  gm16: Forstår godt din tankegang lige nu.. det er så trist at de dårlige oplevelser skal overskygge en ny graviditet.. Jeg ville også være nervøs og ikke tro for meget, man er bange for at blive skuffet endnu en gang og ødelagt..

  Jeg krydser for at alt er som det skal være og hvisker et tillykke herfra, håber det bedste ❤️

  Havde min første “dag” tilbage på arbejdet i dag..
  Endte med jeg brød fuldstændig sammen oppe på afdelingens gang.. foran gravide og personale.. så det var den værste start..
  Når man arbejder det sted hvor man selv lige har skannet og set sit barn, og alt hvad der dertil fulgte med, så kan jeg bare slet ikke få mig selv ind og skanne gravide igen nu..

  5. oktober 2022 kl. 11:33

  Hej

  Jeg oplevede selv en ma i januar 2021. Det er det værste, jeg nogensinde har prøvet. Min verden gik i stå, og var nødt til at finde en at tale om det hele med. Kunne slet ikke samle mig selv, og var sygemeldt fra mit job et stykke tid.

  jeg fik efterfølgende taget tre æg ud, og på terminsdagen for det barn vi mistede, testede jeg positiv. Det var med et fryseæg, og min søn er i dag 4 måneder.

  5. oktober 2022 kl. 13:18

  Jeg fik lagt vores første og eneste fryseæg (5BB) op d. 25. august. Jeg blev gravid, men viste sig til første scanning 7+4 for en uge siden desværre at være et vindæg, uden foster og blommesæk. Har en masse graviditetssymptomer og et højt hCg-niveau på 39.000. Ingen blødning på noget tidspunkt. Skal have en medicinsk abort i weekenden og har det elendigt. Er sygemeldt pt. Tør ikke tænke på, hvor hårdt det så må være at opleve det, du har været igennem.
  Jeg håber det allerbedste for dig.

  5. oktober 2022 kl. 20:43

  cirkeline711: Er ked af at høre du havde en MA, kan følge dig fuldt ud i det du beskriver.. jeg har bare lyst til at lukke mig inde og blive der.. Jeg ved heller ikke hvordan man bliver hel igen.. føler virkelig det eneste der hjælper er at blive gravid igen..
  Stort tillykke med din søn, det er alligevel helt specielt det lige var på terminsdagen ift. testen.. må både have været på godt og ondt den dag ☀️

  5. oktober 2022 kl. 20:46

  sabkri: Er virkelig ked af at høre at du skal igennem en medicinsk abort.. det gør jo ondt uanset hvor langt man er, og et tab er et tab.. Jeg håber I kan komme igennem endnu et udtag?
  Desværre er ventetiden den værste synes jeg selv.. og bare det at gå at vente til weekenden æder jo én op.. er jeg virkelig ked af på dine vegne..

  7. oktober 2022 kl. 07:52

  Tak reign. Jeg skal til sidste kontrolscanning kl. 09.35 i dag, og så giver de sikkert go til abortmedicin..

  Helt enig i, at ventetiden/at være på standby er det værste lige nu. Når så endelig aborten er overstået, skal jeg gå og vente på min naturlige cyklus, og først i næste cyklus kan vi tilmelde os ny IVF-behandling. Jeg skal over på noget andet medicin denne gang (mener det er Menopur), så jeg forhåbentlig danner nogle bedre æg og måske lidt mindre af dem for at undgå overstimulering igen. Min kæreste har to børn fra tidligere forhold, så selvom vi er “uforklarligt barnløse” ifølge lægerne, ved jeg jo godt, at det er mine æg, den er gal med 🙁

  9. oktober 2022 kl. 10:43

  Sabkri: Tør man spørge hvordan det går med dig nu? 🙁

  Jeg var på nedregulering i 3 uger før nyt forsøg, det var frygteligt.. Men jeg kom også på Menopur i det forsøg, det virkede super godt på mig, så det håber jeg også det gør for dig!

  Har de tjekket dine æggeledere?
  nu har vi jo to børn i forvejen (er jeg lykkelig for) og de blev “lavet” naturligt og i 1. forsøg.. og med 2 kejsersnit og pludselig er det svært at holde på et barn…. Det er så underligt

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.