Close
Log Ind Opret Bruger

frygter autisme så meget

 • Avatar
  Anonym
  16 juli 2020, 10:59

  Hej alle,

  Jeg håber inderligt at der er nogen der kan hjælpe mig, med erfaringer eller lignende.

  Jeg har en dreng på lidt over 1 år, som jeg er så frygteligt bekymret for. Han er født otte uger for tidligt ved akut kejsersnit, men klarede det hele så flot. Kun et døgn i CPAP og vi var kun indlagt i ca 12 dage. Han er vokset rigtig flot og har kun været syg 1 gang med feber og snot. 

  Hans motoriske udvikling har været langsom, men han kan både kravle fint og selv komme op at stå af ting nu. 
   

  Jeg synes det er svært at få hans opmærksomhed når jeg kalder på ham, taler til ham eller lignende. Han reagere ligesom ikke på det og kikker op, han fortsætter bare med det han er i gang med. Øjenkontakt holder han ikke længe af gangen, men han lyser op i et smil når vi kommer ind når han vågner eller henter ham fra vuggestuen. Han griner ikke meget, kun når vi laver flyveren eller kysser ham under hagen. Sove har altid været et skrigeri uden lige, men kun til han sov – så sover han natten ud. 
  Han har aldrig pludret, kun sagt laaange ensformige enstavelses lyde (aaaaahhhh, åååhhhh, mmmmmmm mv) og gør det stadig ikke. 
   

  Jeg er rædselsslagen for om det er autisme der titter igennem hos ham, og jeg er begyndt at græde næsten hver aften i afmagt og frygt for en autisme fremtid. Så er der nogen der kan hjælpe mig med at afklare om disse tegn kan være den spæde start på autisme, eller om der kan være andre årsager? 

  29. august 2022 kl. 20:13

  Hvordan er det gået med din søn? Mvh en bekymret mor.

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.