Close
Log Ind Opret Bruger

Foster med væske i maven

 • 16 august 2022, 21:31

  Hej,

  Jeg var i dag til nakkefoldscanning, og fik et tal som hed 1:885, hvilket i sig selv er super fint, men jeg kan ikke lade være med og sammenligne med alle andre jeg læser som hedder 1:16000 osv. Hende som scannede mig sagde, at baby havde et super fint næseben, og det var sjældent man så det hos børn med downssyndrom, så jeg havde ikke nogen grund til og være bekymret.

  Men hun fandt også en lille smule væske i maven på baby, ikke særligt meget, og ikke noget hun så grund til og bekymre sig om, men alligevel nok til at hun synes vi skulle få lavet nogle blodprøver og komme tilbage til en ekstra scanning, bare lige for og lukke den helt af, sagde hun.
  Hun sagde også, at det sagtens kunne gå i sig selv, og ikke være noget, eller at det måske bare var en dårlig vinkel på billedet.

  Er der nogen andre som har prøvet lignende? Jeg kan jo ikke lade være med og blive en lille smule nervøs over det.

  16. august 2022 kl. 23:36

  Var det væske i mavesækken?

  Jeg har været til scanning, 14+5 hvor jordemoderen sagde der var væske i mavesækken og blæren. Hun sagde det var et godt tegn. At baby drikker fostervand, og systemet virker 😊

  16. august 2022 kl. 23:38

  Åh, det sagde hun ikke noget om, hun sagde bare der var lidt væske og at det ikke burde se sådan ud, der var ikke nok til at hun så grund til bekymring, men alligevel synes vi skulle dobbelttjekkes bare for en sikkerhedsskyld 🤞🏼

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.