Close
Log Ind Opret Bruger

forvirret og ked!!

 • 1 marts 2004, 15:56

  Hej tøser!!

  Ja så har jeg været ude at blive scannet for at se om jeg har haft ÆL. Jeg havde jo to flotte æg og da jeg både har haft positiv ÆL-test og temp. stigning troede jeg faktisk at undersøgelsen i dag var ren og skær rutine. Det viste sig dog at den ene follikkelsæk stadig kan ses i æggestokken så hvad nu? Jeg regner stadig med at det andet æg har løsnet sig, det regnede lægen da i hvert fald med. Jeg skal have taget blodprøver torsdag og mandag så vi kan finde ud af det med sikkerhed. Jeg er forvirret og lidt ked af det. Jeg havde håbet at alt bare var i den skønneste orden meeeeen sådan går det jo ikke altid.

  Er der nogen af jer der kan forklare mig hvorfor det kun var det ene æg der løsnede sig, og hvorfor blæren stadigvæk er tilbage i æggestokken? Kan det være farligt at sækken fortsat er i æggestokken, og er der andre der har prøvet det?

  Jeg håber dog at det ene æg er nok til at jeg bliver gravid. Det ville bare være så dejligt!!

  Knus og tak

  TanjaA

  Avatar
  Anonym
  1. marts 2004 kl. 16:37

  Øv for en oplevelse. Kunne lægen da virkelig ikke svare på, hvorfor begge folikkelposer ikke har løsnet sig? Noget kunne jo tyde på, at der ikke har været et æg inden i, altså at det kun er en skal, og derfor vil foliklen nok gå til grunde ved din forhåbentlige udeblevne mens. Noget kunne jo også tyde på, at det måske er en af pco-cysterne der sidder tilbage, ja hvem ved?? Jeg har ikke lige prøvet det før.
  Men ved du hvad, du har jo æl, og der skal som sagt kun 1 æg og 1 sædcelle til for at få gjort dig gravid, så nu må du prøve at tage en slapper og se tiden an. Ja, ja ved godt det er nemmere sagt en gjort, men prøv det!!
  Mange tanker og krydsede fingre
  PiaB

  2. marts 2004 kl. 13:16

  Jeg er da sikker på at den ene follikel er bristet og ud er kommer et lille æg som er på vej til at sætte sig fast i din livmoder!!!
  Der skal jo kun et æg til…. Den sætning går jeg og siger til mig selv!!!
  Jeg har ingen ide om hvorfor de ikke begge to har løsnet sig, men er det ikke sådan at det mest normale er, fra naturens side, så er det jo kun et der løsner sig.
  Altså til at starte på i begyndelsen af min cyklus var der jo 2 æg.
  Efterhånden som tiden gik stoppet det ene med at vokse, eller det voksede slet ikke så stærkt som det anden.
  Lægen sagde at det fra naturens side er sådan at der er et æg der tager førringen og så går de andre til!!!!!!
  Fat mod min pige….Vi er nød til at tro på det, indtil det modsatte er bevist!!!!
  Der er nogle lange dage….
  Krammer fra Malene

  2. marts 2004 kl. 15:04

  Tusind tak for svarene det hjalp meget at læse jeres indput.

  Jeg var ret ked af det i går og havde egentlig lidt svær ved at forstå min egen reaktion, indtil jeg snakkede med Sussi som gjorde mig opmærksom på at jeg jo gerne vil have tvillinger \”om det så ikke var derfor\”.

  Og jo når jeg nu tænker over det så er det nok derfor!!. Jeg havde allerede i mine tanker fået bonus på begge æg og var den snart lykkelige mor til 2. Det er lidt en drøm for mig at få tvillinger da jeg selv enægget tvilling. Jeg har det dog allerede godt igen og håber bare at der er bonus første gang – det ville være dejligt 🙂

  Knus og tak

  TanjaA

  Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.