Close
Log Ind Opret Bruger

Forvirret, hjælp søges

 • 22 september 2022, 13:13

  Hej.

  Jeg er ved at blive skør, jeg skulle ha haft menstruation den 20 der var det 28 dage siden sidst min menstruation har været meget præcis i mange år 28 dage bum menstruation men nu er jeg på dag 30 uden menstruation eller tegn på det, hvis jeg piller med en finger i vigina kan jeg lige få lidt svag lyserødt slim agtig på fingeren. Jeg har en trykkene fornemmelse i venstre hjørne af lysken og on and off menstruationslignende smerter, lidt mere følsomme bryster, mere udfåld men ikke så det løber ud af mig men når jeg har tisset er der mere udfåld med ud.

  Jeg har taget to test en der måler ned 5 og en alm der måler ned til 25 begge negative skulle være 4+1 (4+2)

  Mine bryster føles tunge som om det er 2 sten jeg har

  22. september 2022 kl. 13:20

  Altså så længe testene er negative er du ihvertfald ikke langt nok i graviditeten hvis der er en til at opfange det. Selvom man har en meget regelmæssig cyklus er det stadig helt normalt at der er ændringer en gang imellem, som fx senere æl og dermed også senere mens. Det er frustrerende ja, men du kan ikke gøre andet end at vente enten på mens eller teste med nogle dages mellemrum for at se om den bliver positiv.

  22. september 2022 kl. 14:21

  Tre muligheder som jeg ser det:

  1) Du er gravid – din ægløsning er faldet sent i din cyklus, og du er derfor kortere henne end du forventer.

  2) Du er ikke gravid men har så kraftigt et ønske om det, at din krop simpelthen begynder at udvise symptomer du ikke er vant til og/el at du ‘overfortolker’ alle signaler som – hvis du ikke ønskede graviditet – ikke ville være noget du overhovedet ville mærke.

  3) Du er ikke gravid, men der er noget andet galt der giver symptomer og udebliver mens.

  Tænker umiddelbart 1 og 2 begge er sandsynlige. Tag en test hver anden dag, hvis de stadig er negative i slutningen af ugen begynder det at pege i retning af scenarie 3, og så skal du nok til at have fat i lægen til et hurtigt tjek 😊

  22. september 2022 kl. 15:43

  Din ægløsning har nok rykket sig siden mens ikke er kommet endnu, eller også er implantationen sket langsomt. Det er helt umuligt at sige.

  Selvom det ikke er sket før, så er det altså helt normalt at der kan ske udsving i ens cyklus. Min cyklus har også alle dage været stabil, med ægløsning på slaget. Alligevel har min mens været forsinket med 14 dage blandt andet og den cyklus jeg blev gravid i, der havde min ægløsning rykket sig med 4 dage.

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.