Close
Log Ind Opret Bruger

forvirret

 • 2 januar 2007, 09:28

  hej jeg ville høre om der var nogen som kunne fortælle mig hvor mange æggeløsninger man har på en måned, og så tænkte jeg på når man begynder på behandling til iui ordner de det så at man har en æggeløsning den samme dag de inserminere eller har man det efter, for sidst jeg var der sagde de jeg havde haft æggeløsning og kan så ikke forstå hvordan jeg sku ku blive gravid hvis jeg havde haft det, for om fredagen blev jeg scannet og der havde jeg et æg på h side som målte 10 og 2*16 på v side og da jeg skulle insermineres om fredag kunne han se jeg havde haft æggeløsning…..
  mv lilcous

  8. januar 2007 kl. 17:00

  hej.

  du har én ægløsning pr. måned / cyklus, men der kan sagtens modnes og løsnes mere end ét æg, blandt andet derfor nogle får tveæggede tvillinger.

  Grunden til du stadig kan insemineres efter ægløsningen er, at ægget bruger ca. et døgn på at nå fra æggestokken og ned til livmoderen – hvor det så også ligger og “svømmer lidt rundt”. Da lægen ved inseminationen placerer sæden i livmoderen, kan ægget altså være på vej ned, og du kan stadig nå at blive gravid.

  Hvis du har haft 2 modne æg på 16 mm, burde der være rimelige chancer for graviditet, hvis ellers sæden er udmærket…

  held og lykke. Mette

  11. januar 2007 kl. 15:37

  mange tak for svaret og vil bare lige sige jeg er blevet gravid nu ved 3e insermations forsøg

  Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.