Close
Log Ind Opret Bruger

Fortryder skift af børnehave

Tagget: 

 • 16 august 2022, 08:51

  Min datter er for ca. 1 måned siden skiftet til en ny børnehave og det er ikke gået som ønsket…  🙁

  Grunden til jeg fortryder er, at vi skiftede af praktiske årsager og ikke fordi hun ikke havde det godt. Vi flyttede og derfor synes vi at den gamle børnehave lå for langt fra både storebrors skole og vores bopæl. det ville tage 1+ time at aflevere hver morgen. Vi flyttede hende så til en ny børnehave lige ved siden af storebrors skole.

  Indkøring er ikke gået så nemt, og hver morgen siger min datter at hun ikke vil i børnehave. Det er så forfærdeligt fordi hun havde det godt i den gamle børnehave, og hun spørger efter sine venner og de voksne hun kendte og var tryg ved og det knuser mit hjerte……

  Derudover gik hun før i børnehave med en del børn der hørte til den skole hun også skal på, og min samvittighed er kulsort over det, selvom der også er børn i den nye børnehave der skal i samme skole. Det var børn som vi også kendte forældrene til hvilket gør at jeg også savner den gamle børnehave rigtig meget og de andre forældre som jeg kendte og snakkede godt med..

  Oven i det hele, så sparer vi slet ikke så meget tid som vi troede. Tværtimod er det nærmest blevet en anelse mere besværligt pga. dårligere parkeringsforhold og mange trapper i den ny børnehave, som hun nægter selv at gå op af.

  Jeg har snakket med pladsanvisningen og desværre er det ikke muligt at komme tilbage til den gamle børnehave.. .Hun er på ventelisten men der kan gå måneder før der er en plads… Så jeg skal finde en måde at tilgive mig selv og vise min datter at det er her du skal være…

  Jeg ved godt det er mit valg og mit ansvar at hun er blevet flyttet og jeg kan ikke lave det om uanset hvor meget jeg gerne ville gå tilbage i tiden, så kan det jo ikke lade sig gøre ….

  Er der nogen der har stået i noget lignende og har nogen gode råd til hvordan jeg kommer igennem den her trælse situation ?

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.