Close
Log Ind Opret Bruger

Fortrudt navn

Tagget: 

 • 10 juli 2023, 22:56

  Hej med-mødre,

  Som overskriften lyder, så er jeg i den uheldige situation, at jeg er kommet i ‘tvivl’ om vores datters navn.
  Sagen er at vi kun kunne få en dag til dåb, da hun var 6 mdr. gammel.

  Vi havde besluttet os for et par fine ‘almindelige’ navne, men lige inden dåben kom vi i tvivl, og valgte noget helt andet, lidt specielt, som min mand er meget vild med. Jeg hoppede med på den.

  Nu, bagefter, kan jeg om natten få ondt i maven over vores lidt forhastede sidste-øjeblik-valg. I mine øjne ligner hun ikke rigtigt sit navn.

  Barnet er døbt, og jeg synes som udgangspunkt man skal holde fast i sine beslutninger. Derfor synes jeg min følselse er meget pinlig og jeg har ikke delt det med nogen.

  Hvad gør jeg? :-/

  11. juli 2023 kl. 06:23

  Min mand valgte vores datters navn, som også er meget specielt/sjældent. Jeg må indrømme jeg brød mig ikke om det, da det kom til stykket og synes heller ikke det passede til hende men gik med på det! Men det hedder hun nu engang, og med tiden ændrede følelsen sig og nu kan jeg ikke forestille mig hun kunne hedde andet og elsker hendes navn i dag ☺️

  tror særligt specielle navne kan kræve man vænner sig til det måske?

  11. juli 2023 kl. 08:26

  Jeg har en datter, der hedder Elia. Har altid elsket ia endelser i et navn og ville i lang tid gerne navngive Sophia. Min svoger havde dog “dibset” og sagt han ville kalde Sophia, hvis de en dag fik en pige, så jeg valgte ikke at tage diskussionen. Jeg synes min datters navn er rigtig smukt, men det er ikke så almindeligt som f. Eks Sophia og derfor kan jeg godt fortryde jeg ikke valgte Sophia istedet. Selvom jeg har mødt flere der har døtre der hedder det samme. Jeg vakler meget frem og tilbage mellem beslutningen, men nu er den jo taget og hun er 1 år i dag, så det kan jeg ikke gøre så meget ved 😅

  16. juli 2023 kl. 14:53

  Vi fik ændret vores søns navn fra Maximillian til Maks da han var lille.

  Der var kun én der skrev at han syntes det var noget mærkeligt noget, og ellers har vi ikke hørt for det 🙂

  16. juli 2023 kl. 17:47

  Havde I holdt dåb og hvor lille var han?☺️

 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.