Close
Log Ind Opret Bruger

forsøger at blive gravid – og overvægtig!!

 • Avatar
  Anonym
  2 august 2018, 09:23

  Hej.

  Jeg er 24 år og min mand er 25 år og vi forsøger at blive gravide. 

  Vi har forsøgt i 3 cyklusser nu, men ingen held. 

  Jeg har en BMI på 37 og har det sidste halve år målt min ægløsning i hver cyklus. Jeg har en lang cyklus på ca. 35 dage og min ægløsning kommer præcis hver måned. 

  Vi har samleje ca. hver 2 dag efter endt mens. og har samleje dagen inden ægløsning, på dagen og to dage efter positiv ægløsningstest. 

  Men hver gang jeg kommer til slutningen af min cyklus, så starter min mens.. 

  Jeg har nogle gange døjet med pletblødning inden min ægløsning. Men er tjekket af min gynækolog mange gange, og mine blodprøver er fine og alt er som det skal være. 

  Mit spørgsmål er nu, om det kan være min overvægt som er skyld i at vi ikke er gravide, eller er det bare uheld at det ikke er lykkedes endnu? 

  Jeg har forsøgt vægttab flere gange, men det lykkedes ikke rigtig. Og det meste af min vægt sidder på mine lår, bagdel og barm. 

  Andre som er i samme båd?? 

  Min mand er meget normal med en BMI på 27-28. 

  Håber nogen har lidt de kan dele af.

   

  2. august 2018 kl. 09:34

  Det kan tage et helt år for unge, sunde og raske par uden ‘skavanker’ at opnå graviditet, så tre måneder er absolut ikke unormalt 🙂 der er selvfølgelig ingen garantier for at din overvægt ikke spiller ind, men når du ved at du har ægløsning og stabil cyklus så tror jeg bare I skal fortsætte som I gør nu 🙂 evt. give den en ekstra skalle for at du taber dig, så kan I i hvert fald selv udelukke at det er det der står i vejen for drømmen 🙂

  Held og lykke med projektet, jeg håber at der snart er bid!

  2. august 2018 kl. 09:37

  Det tror jeg bare er tilfældigt. Du er ung og har regelmæssig ægløsning, så det skal nok komme ❤️

  HVIS du har lyst til at prøve at tabe dig på en selvkærlig og udviklende måde, så kan jeg virkelig anbefale klubnaturligvægt.dk. Det er et sted, hvor man arbejder med sine tankemønstre og sit forhold til mad. Jeg har selv været medlem derinde nogle år, tabt 10 kg (og HOLDT mit vægttab) og dermed næsten normaliseret mit BMI. Der er desuden et super kærligt og rummeligt forum.

  2. august 2018 kl. 10:43

  Det er helt almindeligt, at det tager op mod et år for sunde og raske par at opnå graviditet. Så på den måde er der ingen ko på isen eller grund til at gå i knuder over det.

  Når det så er sagt, så er svær overvægt (sammen med rygning) én af de faktorer som man med sikkerhed ved er noget skidt for fertiliteten – og det kan meget vel have en indflydelse på dine chancer for at blive gravid.

  Samtidig betyder det som bekendt en del for din risiko for en problemfyldt graviditet, komplikationer ved fødsel, og dit barns sundhed. Så uden at vide hvordan det er at bøvle med så kraftig en overvægt, som du beskriver (og med al respekt for hvor hammer svært det sikkert er at tabe sig), så er der kun rigtig mange gode grunde til at overveje, at sætte alt ind på at blive normalvægtig, inden du bliver gravid.

  Det bliver kun endnu sværere, når du er gravid og senere har småbørn – og der er virkelig meget at vinde for både dig og kommende børn. 

  Alle de bedste ønsker til dig.

  Avatar
  Anonym
  30. november 2018 kl. 19:36

  det tog os 8 mdr at lave vores datter og jeg har BMI som dig 🙂

  Avatar
  Anonym
  30. november 2018 kl. 19:51

  Jeg fik at vide at hvis man som overvægtig taber 10 pct af sin kropsvægt så øger man chancerne for graviditet med op til 50 pct.

  mun mor har slidgigt og har fået vide at 5 kg vægt øger  belastningen med 15 kg på knæene. 

  Så der er alt mulig grund til at Forsøge at tabe sig. FU vi få et langt bedre liv da knæ, hofter osv ikke bliver belastet så meget gennem tiden. Du risikerer færre sygdomme som sukkersyge osv. 

  Prøv eventuelt med en dietist

  Avatar
  Anonym
  30. november 2018 kl. 20:47

  prøv bogen “spis dig gravid” ????

  30. november 2018 kl. 23:51

  Jeg har en BMI på 38, og vi blev gravide i 4. cyklus 🙂 før det, blev vi gravide i 1. cyklus. Har en ganske normal cykluslængde på 26-28 dage, og jeg målte også ægløsning. Men først da vi sagde “det sker når det sker” skete det frown 

  held og lykke – nyd den her tid, spis alt det du elsker for om lidt, så kan du ikke lide noget mad og du bliver djævelsk træt????????

   

  Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.