Close
Log Ind Opret Bruger

Forskellige sutteflaske sutter

 • 15 juni 2020, 16:50

  Vi er stadig lidt nye i det her med at give flaske, og har ind til videre bare brugt de Philips sutteflasker som har fulgt med i nogen baby pakker, og hvad vi ellers lige har fundet brugt fra mærket. Det passer til den brystpumpe jeg har købt, så det er jo fint!

  Det er dog først fornylig jeg bemærkede at sutterne har et nummer. De fleste hedder 1, og en enkelt hedder 0. Og så har vi en 2'er fra MAM. Jeg kan så regne ud at det har noget at gøre med størrelse/alderen på babyen, som de er egnet til.

  Men hvorfor og hvordan? Brystvorten ændrer sig jo ikke, bare fordi babyen bliver størrer. Som jeg kan læse har de forskellige gennemløb, men når der står "X mdr og opefter" på både 3 og 6 måneder, så opfatter jeg "opefter" som en ret bred defination. Som i, at 'opefter' 3 måneder også burde være mere end 6 måneder,  hvis I forstår.

  15. juni 2020 kl. 17:26

  Det passer Ca med antal måneder, men det er kun en guide, du skal se på barnet, kan barnet følge med og bliver barnet ikke utålmodigt, passer antal huller fint

  Vi har aldrig brugt mere end tre huller ved alle tre børn 

  15. juni 2020 kl. 18:25

  Selvom brystvorten ikke ændrer sig, så får baby flere krafter og kan derfor få mere mælk på kortere tid når de bliver ældre. Flaskebørn kan godt blive utålmodige når mælken ikke kommer hurtigt nok, og så kan det være en idé at skifte str på sutten. Men kig på baby. Er der ingen problemer så lad være at skifte 🙂 

  15. juni 2020 kl. 18:45

  Tak for svar! Det gav mening! Var også en kende forvirret over at der fandtes flere sutter for samme måned, som gav mere eller mindre mælk ad gangen.

  Pt. er vores baby kun 3 uger, men jeg kigger lidt på senere flasker og sutter til at ønske sig fremadrettet, så det er svært at sige hvad han vil have. Men han er i hvert fald sulten, så sulten at han stadig tager et bryst med gradvist mindre mælk i angry

  15. juni 2020 kl. 19:12

  Vi kunne se, at vores datter blev utålmodig og ikke gad spise hele sin flaske, når det var tid til at skifte suttehoved.

  Vi fik faktisk også at vide, at øget gylperi kunne være tegn på, at man skulle skifte størrelse, da baby ellers bruger en del kræfter på at suge mælken ud…det var noget med mavemusklerne og brugen af disse, der kunne øge gylperiet. Ved vores datter passede det faktisk ????

  Pt er kun 71/2 måned og vi er endt på størrelse 3. Virker ikke umiddelbart som om, vi skal skifte til en større. 

  17. juni 2020 kl. 08:39

  Nu spørger jeg måske lidt dumt, men kan man ikke bare selv lave ekstra huller?

  Avatar
  Anonym
  17. juni 2020 kl. 08:54

  Miickey skrev :

  Nu spørger jeg måske lidt dumt, men kan man ikke bare selv lave ekstra huller?

  Suttehoveder er for det meste lavet af silikone, og hvis du laver små huller selv, vil det skabe mikrofrakturer i silikonen. Det vil sige, at risikoen for, at suttehovedet vil gå i stykker ret hurtigt, er stor. Derfor er det en dårlig idé 🙂

   

  17. juni 2020 kl. 11:13

  God pointe! Det havde jeg ikke overvejet, men jeg tænkte dog også på at smelte hullerne med en varm nål. Mon det mindsker risikoen?

  17. juni 2020 kl. 11:48

  Hvorfor ikke bare bruge de 50-60 kr to nye suttehoveder i næste størrelse koster? 

  Ved smeltning kan du lave nogle kemiske forbindelser, der ikke er helt hensigtsmæssige. Derudover vil en varm nål afsætte brændt silikone rundt ved hullet…og du vil måske endda lave hullet større end det rent faktisk skal være med resultat af, at dit barn måske kjøls i mælken ???? 

  17. juni 2020 kl. 12:42

  Nu er det jo også bare en tanke 🙂

  Generelt er jeg ikke fan af at købe en masse overflødig ekstra udstyr og mere plastik end vi allerede har, derfor spekulere jeg på andre løsninger. Ret ofte viser det sig at man kan klare sig med simplere løsninger end baby industrien forsøger at overbevise en om. 50-60kr i sig selv er ikke meget, men vi har jo mere end en enkelt flaske.

  Selvfølgelig kommer sikkerhed først, det er jo også derfor jeg spørger 😉

  Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.