Close
Log Ind Opret Bruger

I form efter fødsel

 • 28 juli 2020, 10:10

  Hej Alle jeg fødte min søn for lidt over 5 måneder siden, har tabt mig lidt siden graviditeten men er stadig meget ked af hvordan jeg ser ud :'( savner min gamle krop.

  Nogle der har prøvet noget lignende som kan fortælle mig om det har hjulpet på at komme i form efter fødsel? eller hvad i har haft succes med.

  28. juli 2020 kl. 11:11

  Få masser af søvn så snart du kan…morgen, middag, aften !

  Så snart jeg fik sovet ordentligt blev min appetit meget mindre og fik meget lyst til usundt mad.

  Og når man ikke ammer så meget mere så kan jeg anbefale sund med Wulf- den virker men det er omkring 1200-1300 kcal om dagen så man bliver altså ret så sulten 

  28. juli 2020 kl. 14:10

  Det hjælper uden tvivl at komme i form. Hænger måsen hjælper træning, hænger brysterne hjælper træning også i form af en mere rank holdning  Samtidig hjælper træning på humøret og gør at man har mere overskud til sit barn. Så bare igang. Og tøv ikke med at få en dygtig personlig træner eller trænings og kostplan hvis ikke du synes det hjælper nok smiley

  29. juli 2020 kl. 07:59

  Jeg kan helt klart anbefale en personlig træner eller anden kompetent person som kan jeg hælpe dig i gang. så er det meget nemmere at holde motivationen oppe undervejs.

  20. august 2020 kl. 11:11

  Jeg vil helt klar anbefale en personlig træner, der kan hjælpe dig med at skræddersy et træningsprogram til dig og dine behov. 

  Jeg har selv efter mit første barn, fået en personlig træner til at hjælpe mig med at komme af med babyvægten, jeg har fået lavet et træningsprogram og kostplan og jeg må sige, at jeg næsten har fået min gamle krop igen. 

  Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.