Close
Log Ind Opret Bruger

Forfængelig pige på 6 år.. :-)

 • 10 april 2008, 21:52

  Hejsa..

  Kan se der ikke er vildt meget gang i denne side, men prøver nu alligevel at komme med et indlæg.

  Jeg har en dejlig datter på 6 1/2 år. Hun er generelt en glad og medgørlig pige, som vi er stolte af. Hun er helt normal i både højde og drøjde. Mit spørgsmål er nu bare, er det mig der er helt gal på den, eller er det ikke enormt tidligt hun er begyndt at blive MEGET forfængelig.. Hun bruger hver morgen MIN. et kvarter på at rede håret og sætte 2 spænder i.. Derudover skal hun omhyggeligt udvælge det tøj hun skal have på og så skal hun have deodorant på. Ikke fordi hun tilnærmelsesvis lugter af sved eller noget, men bare for at ´dufte dejligt´.. Vi siger tit at vi allerede har en god idé om hvordan det er at have en teenager i huset, men helt ærligt? Jeg var da langt ældre før det begyndte at interessere mig.. Det er nu heller ikke fordi det vækker stor bekymring eller noget, men det kunne være rart nok at vide om der er andre der oplever det samme..?

  Det skal lige siges at hun går på en lille landsbyskole med 9 piger og 4 drenge i klassen. Pigerne kommer fint ud af det med hinanden, så jeg tror ikke det er fordi de prøver at overgå hinanden..

  Hun kan også af og til få de der voldsomme udbrud med at smække med dørene, vi er bare SÅ dumme og forstår overhovedet ingenting.. Det sker dog ikke så tit..

  Håber at høre fra andre forældre til disse kære præ-teenagere..

  (knus) Linda

  Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.